We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 % ×

World of Warcraft - Postere, Tablouri, Haine

Dacă adăugăm de fiecare dată timpul pe care jucătorii WoW l-au petrecut în spațiul jocului, ajungem la un număr exagerat de milioane de ani.
Premiera filmului a fost programată inițial pentru Decembrie 2015, dar a fost amânată pentru Mai 2016 în același timp cu lansarea filmului Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, regizat de J.J. Abrams.
Special pentru filmul "World of Warcraft" a fost creată așa-numita limbă orcică.
Poster de artă Dark Queen
Dark Queen Salty-art
68,09 Lei Pe stoc!
Imprimă la comandă ·

Alianței sau Hoardei, căruia te vei alătura? În Azeroth, nici nu va fi ușor. Este greu să-ți găsești locul printre toți paladinii, orcii și Legiunea Arzătoare. Dacă nu vrei să devii doar o altă față în mulțime, mergi într-o călătorie spre Northrend și fă-te Regele Lich. Cu toate acestea, dacă însă preferi Pământul, îți poți exprima dragostea pentru World of Warcraft cu un poster, cană sau tricou.Europosters – Decorate your life

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2022 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top