We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: MARVEL reducere -20 % ×

Programul de loialitate

Îți apreciem loialitatea, iar pentru a te recompensa, am creat acest program de loialitate, special pentru tine! Economisește bani pe cumpărături – citește dedesubt despre modul de funcționare al acestuia și fii sigur că nu ți-a scăpat nimic.

Cum pot economisi bani?

  • Programul de loialitate este valabil doar pentru cei care s-au înscris la newsletter-ul nostru
  • Vei primi 10 % înapoi la fiecare achiziție. De exemplu, dacă ai o comandă în valoare de 50 Lei, vei primi 5 Lei înapoi

Cum pot verifica suma pe care am strâns-o deja?

Ai posibilitatea de a verifica suma strânsă, după ce te-ai autentificat, cu contul tău, pe site-ul nostru.

Cum și când pot folosi banii strânși?

Ai posibilitatea de a utiliza suma strânsă, la următoarea achiziție. Însă, poți folosi până la 50% din costul comenzii. Vei decide atunci, când te vei afla la coșul de cumpărături, dacă vei folosi banii strânși, pentru acea achiziție, sau pentru următoarea. Dacă ești autentificat pe site, vei vedea, foarte repede, această opțiune, din coșul de cumpărături. Dacă te vei autentifica, pe parcursul procesului de comandă, vei vedea această opțiune, în pasul 3, în coșul de cumpărături. Nu poți plăti livrarea cu banii strânși.

Ai alte întrebări?

În cazul în care, ai alte întrebări la care nu am reușit să răspundem, atunci nu ezita să ne contactezi. Echipa Europosters este întotdeauna fericită să vă ajute.

Contact:

info@europosters.euDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top