We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Program de fidelitate

Program de fidelitate

Recompensăm clienții fideli!

Am pregătit un program special de fidelitate pentru tine, datorită căruia poți economisi la fiecare dintre comenzile tale viitoare.

Vreau o reducere de fidelitate


 1. Cum poți obține o reducere?
  Înregistrează e-mailul și abonează-te la newsletter-ul nostru - te vom informa în mod regulat despre cele mai bune promoții și știri interesante. Prima ta comandă va activa automat și programul de fidelitate și vei începe să strângi reduceri!

 2. Cum funcționează programul de loialitate?
  Pentru fiecare comandă pe care o finalizezi, vei primi o reducere de 10% din valoarea totală a produselor, pe care o poți utiliza la achizițiile viitoare. De exemplu, când comanzi de 50 € valoarea totală a produselor, vei primi o reducere de 5 € la următoarea achiziție. Această reducere poate fi apoi utilizată pentru maximum 50% din valoarea produselor la următoarea achiziție - cumpără pentru cel puțin 10 € și folosește discountul complet de 5 €! Poți folosi reducerea din coșul de cumpărături după ce te autentifici.

 3. La ce se aplică reducerea?
  Reducerea de fidelitate se aplică la toate produsele (chiar și la reducere) și o poți combina cu toate celelalte reduceri și promoții. Reducerea de fidelitate deja câștigată nu expiră. Reducerea nu poate fi folosită pentru plata taxei de transport.

 4. Cum poți câștiga puncte de reducere suplimentare?
  Ai fost mulțumit de achiziție.? După fiecare comandă, trimitem o solicitare de evaluare a achiziției. Dacă scrii o recenzie și ne trimiți o fotografie a produsului, vei primi automat o reducere suplimentară de 4 € la următoarele achiziții! În plus, poți câștiga și un voucher de 40 €! Pentru mai multe informații, vizitează pagina Comentariile tale.

 5. Ai uitat dacă ai deja o reducere?
  După ce te autentifici în cont, poți verifica oricând ce reducere ai obținut deja. De asemenea, te vom anunța prin e-mail cu privire la valoarea actuală a reducerii tale de fidelitate.

Poți anula înregistrarea în orice moment - te poți dezabona prin linkul din subsolul newsletter-ului sau ne poți trimite un e-mail la privacy@europosters.eu.EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top