We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: PLĂCUȚE METALICE reducere -15 % ×

Cutii din metal și cutii pentru prânz - Merchandise, Vase

Unde poți ascunde ronțăielile sau alte comori? Ei bine, în cutia metalică! Și nu în oricare. Alege una din oferta noastră de cutii pentru gustări, cutii metalice sau cutii de conserve cu modele din filme cunoscute precum Star Wars sau Avengers. Suntem siguri că atunci când depozitezi mâncarea într-o cutie atât de cool, nu vei uita să o mănânci. Vei fi invidiat de toți colegii de clasă și de la birou! Iar dacă ești iubitor de vrăjitorie și magie, nu uita să cumperi un ceaun inspirat din filmele Harry Potter. Poți prepara multe poțiuni în el - de exemplu ceai!Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top