Înrămare


Peste 50 de tipuri de agățătoare și rame

Deținem o gamă largă de rame italienești de mare calitate – puteți alege din peste 50 de stiluri diferite de agățătoare și rame! Alegeți una care se potrivește cel mai bine cu interiorul locuinței și cu lucrarea aleasă.

Stilul pune accent pe personalitate, precum o ramă pune în evidență o imagine.

Aveți posibilitatea de a transforma orice poză normală, într-o piesă de artă unică, în cazul în care folosiți rama potrivită. Interiorul casei voastre va lăsa în urmă impresii fără cusur. Puteți alege dintr-un șir lung de rame minunate.

Rame personalizate

Aduceți arta voastră în viață și transformați-o într-o capodoperă veritabilă. Utilizăm cea mai actuală tehnologie, care va garanta ca lucrările și ramele voastre să reziste o viață întreagă.

Acoperire cu film laminat mat

Laminarea cu filmul nostru mat, protejează lucrările de deteriorări, urme de degete și de radiații solare. De asemenea, aceasta elimină orice reflexii nedorite.

Înrămare în 10 zile lucrătoare!

Procesul de înrămare și livrare durează aproximativ 8-10 zile lucrătoare! Este o veste destul de bună, nu credeți?

Peste 50 de tipuri de agățătoare și rame

Deținem o gamă largă de rame italienești de mare calitate – puteți alege din peste 50 de stiluri diferite de agățătoare și rame! Alegeți una care se potrivește cel mai bine cu interiorul locuinței și cu lucrarea aleasă.

Livrare sigură către ușa voastră

Garantăm livrarea artei voastre, în siguranță, fără a crea daune locuinței voastre.

Comanda de înrămare este un acord obligatoriu – este o comandă personalizată – de aceea comanda nu poate fi anulată.

Rame finisate

Alegeți dintre ramele noastre finisate, dacă sunteți în căutare de o opțiune mai accesibilă la preț! Aceste rame sunt confecționate dintr-un material perspex și au, pe partea din spate, agățătoare din metal.

Ramele noastre au un stil care nu poate fi măsurat în timp!

Sunteți interesați să vă redecorați locuința, dar vă este frică de o nepotrivire a lucrării de artă cu restul locuinței? Ramele noastre sunt nemuritoare – puteți doar să schimbați imaginea artistică cu una nouă și veți fi gata!

Atât de multe culori și mărimi

Alegeți mărimea perfectă a ramei, care se va potrivi lucrării de artă și o culoare care se va potrivi cu interiorul locuinței. Dacă nu sunteți siguri cu ce culoare, sau material să alegeți, ne puteți contacta prin trimiterea unei imagini cu interiorul locuinței și imaginea pe care doriți să o înrămați, iar designerii noștri vor alege o ramă potrivită pentru voi.

Agățători pentru postere

Dacă nu sunteți un fan al ramelor convenționale, atunci avem o soluție pentru voi! Încercați ramele noastre din plastic. Puteți să le atârnați cu ușurință pe perețe cu ajutorul a unor ațe și a unor cuie.

Ramele noastre din plastic sunt disponibile pe culorile alb și negru și în mărimi diferite.

Benzi de lipit

Doriți să așezați un poster direct pe perete? Benzile noastre de lipit, duble pot menține posterul într-un singur loc fără să cauzeze daune peretelui.Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite