We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Înrămare

Stilul pune accent pe personalitate, precum o ramă pune în evidență o imagine.

Aveți posibilitatea de a transforma orice poză normală, într-o piesă de artă unică, în cazul în care folosiți rama potrivită. Interiorul casei voastre va lăsa în urmă impresii fără cusur. Puteți alege dintr-un șir lung de rame minunate.

Înrămare personalizată

Vom imprima, lamina și înrăma motivul ales în funcție de ideile tale. Rama nu conține sticlă. Folia de laminare transparentă protejează posterul de influențele externe, astfel încât nu trebuie să îți faci griji cu privire la deteriorarea acestuia. În același timp, laminarea este mai durabilă decât sticla sau plexiglasul și pur și simplu nu se va sparge. Datorită acestui fapt, acest tip de înrămare este mult mai sigură și mai mult - nu conține pete.

Acoperire cu film laminat mat

Laminarea cu filmul nostru mat, protejează lucrările de deteriorări, urme de degete și de radiații solare. De asemenea, aceasta elimină orice reflexii nedorite.

Înrămare în 15 zile lucrătoare!

Procesul de înrămare și livrare durează aproximativ 15-18 zile lucrătoare!

Peste 50 de tipuri de agățătoare și rame

O gamă variată de rame italiene de calitate - poți alege din peste 50 de tipuri de șine de susținere postere. Alege o ramă foto care se potrivește cel mai bine cu fotografia ta și cu interiorul casei tale.

 

Livrare sigură către ușa voastră

Garantăm livrarea artei voastre, în siguranță, fără a crea daune locuinței voastre.

Comanda de înrămare este un acord obligatoriu – este o comandă personalizată – de aceea comanda nu poate fi anulată.

Rame finisate

Înrămează-le singur! Alegeți dintre ramele noastre finisate, dacă sunteți în căutare de o opțiune mai accesibilă la preț! Aceste rame sunt confecționate dintr-un material perspex și au, pe partea din spate, agățătoare din metal.

Ramele noastre au un stil care nu poate fi măsurat în timp!

Sunteți interesați să vă redecorați locuința, dar vă este frică de o nepotrivire a lucrării de artă cu restul locuinței? Ramele noastre sunt nemuritoare – puteți doar să schimbați imaginea artistică cu una nouă și veți fi gata!

Atât de multe culori și mărimi

Alegeți mărimea perfectă a ramei, care se va potrivi lucrării de artă și o culoare care se va potrivi cu interiorul locuinței. Dacă nu sunteți siguri cu ce culoare, sau material să alegeți, ne puteți contacta prin trimiterea unei imagini cu interiorul locuinței și imaginea pe care doriți să o înrămați, iar designerii noștri vor alege o ramă potrivită pentru voi.

Agățători pentru postere

Dacă nu sunteți un fan al ramelor convenționale, atunci avem o soluție pentru voi! Încercați ramele noastre din plastic. Puteți să le atârnați cu ușurință pe perețe cu ajutorul a unor ațe și a unor cuie.

Ramele noastre din plastic sunt disponibile pe culorile alb și negru și în mărimi diferite.EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top