We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂNI & VESELĂ BUCĂTĂRIE reducere -15 % ×

Politica de returnare

365 zile Garanția calității

Profesionalismul nostru este simbolizat de garanția calității, 365 zile ale anului, timp în care puteți primi 100% banii dumneavoastră înapoi.


Aveți până la 365 de zile ca să returnați comanda dvs.!

Satisfacția dvs. este pe prim plan la Europosters, iată de ce am extins perioadă de returnare a produselor până la 365 zile. Nu ezitați să comandați, iar în cazul în care comanda dvs. nu este așa cum vați așteptat, returanați produsele și noi vă vom rambursa sau schimba comanda.

 

Procedura de returnare

1) Produse deteriorate în timpul livrării

Dacă credeți că produsele dvs. a fost deterioarate în timpul livrării, vă rugăm să ne trimite-ți un e-mail la info@europosters.eu care include o poză cu produsele deteriorate, iar noi vă vom contacta imediat în privința următorului pas. E-mailul trebuie să fie trimis în decurs de 48 ore de la primirea produselor. Plângerile cu termen mai lung nu vor fi analizate.

 

2) Produse deteriorate în decursul la 24 ore după cumpărare

Produsele comandate s-au deterioarat, spre exemplu, de lumina solară? Trimite-ți un e-mail la info@europosters.eu care include o poză cu produsul deteriorat și noi vă vom contacta imediat în privința următorului pas.

 

3) Sunteți nemulțumit(ă) cu produsele comandate

Dacă produsele comandate nu se privesc bine la dvs. acasă sau nu se combină cu decorațiile pe care deja le-ați achiziționat, returnați produsele și noi vă vom rambursa. Împacheta-ți produsele strâns (în preferință în cutia originală) ca să evitați deteriorarea acestora în timpul livrării și trimite-ți produsele la adresa de mai jos.

 

În chutie, vă rugăm să menționați numele, numărul comenzii și numărul contului dvs., pe care veți fi rambursat.

Vă rugăm, să trimite-ți aceeași informație într-un e-mail la info@europosters.eu.

Rambursarea va fi efectuată în decurs de 14 zile după primirea produselor returnate.


4) Ați primit produse diferite decât acelea comandate

Dacă ați primit alte produse decât acelea comandate, vă rugăm, să trimite-ți un e-mail care conține o poză cu produsul primit la info@europosters.eu. Noi vă vom contacta imediat în privința următorului pas.

 

5) Lipsesc produse din comanda dvs.

Dacă nu ați primit toate produsele comandate, vă rugăm, să ne trimite-ți lista de produse care lipsesc într-un e-mail la info@europosters.eu. Noi vă vom contacta imediat în privința următorului pas.


Vă rugăm, să alegi una din cele două metode de rambursare:

  • Restituirea banilor
  • Schimb


Dacă alegi să returnezi produsele în 14 zile, îți vom returna în întregime contravaloarea produselor și cel mai mic cost de transport, dacă este cazul. După 14 zile, veți fi rambursat doar prețul produselor cumpărate.

Produsele personalizate (imprimare la cerere, imprimare pe fototapet, înrămare și produse de pe platformele de fotografii) nu sunt incluse în cele 14 zile de retragere din contract, nici în cele 365 de zile de retunare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina Terms & Conditions.

 

Contact

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech RepublicDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top