We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Politica de returnare

 

Ne dorim să livrăm produse de înaltă calitate și satisfacția ta este 100% garantată! În cazul în care comanda nu este așa cum ți-ai dorit, pur și simplu trimite comanda înapoi, iar noi îți vom rambursa valoarea produselor returnate sau le vom înlocui.

Folosește sistemul nostru de revendicare a garanției sau urmează pașii de mai jos.


100%
Satisfacție Garantată

Cum procedezi pentru returnarea produselor:

În ce situații poți returna produsele?

1) Produse deteriorate în timpul livrării

Dacă bănuiești că produsele au fost deteriorate în timpul livrării, te rog să ne trimiți un e-mail pe adresa info@europosters.eu care să includă o poză cu coletul și produsele deteriorate. Noi te vom contacta imediat în privința următorului pas. E-mailul trebuie trimis în maxim 48 de ore de la primirea produselor, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Nu este nevoie să returnezi produsele deteriorate.

 

2) Produse deteriorate în 24 de ore după cumpărare

Produsele comandate s-au deteriorat, spre exemplu, de la lumina solară? Trimite un e-mail la info@europosters.eu cu imaginea produsului deteriorat și noi te vom contacta imediat în privința următorilor pași. Perioada de garanție nu acoperă defectele cauzate de mânuire neglijentă sau daune mecanice.

 

3) Ești nemulțumit(ă) de produsele comandate

Poate produsele comandate nu se potrivesc cu nuanța canapelei sau cu stilul apartamentului. Nici o problemă, trimite produsele retur și noi le vom rambursa. Dacă alegi să returnezi produsele în termen de 14 zile, îți vom rambursa valoarea produselor și cel mai mic cost de transport, dacă va fi cazul. După 14 zile, îți vom rambursa doar valoarea produselor. Costurile de retur vor fi suportate de către tine.


4) Ai primit alte produse sau lipsesc produse din comanda ta

Ai primit alt produs decât cel comandat? Lipsește un produs din comanda ta? Se poate întâmpla și ne cerem scuze pentru asta. Te rog să ne trimiți o imagine cu produsul primit pe adresa info@europosters.eu. Te vom contacta imediat în privința următorului pas.

 

5) Ai primit un produs de proastă calitate?

Ai primit un produs de o calitate proastă sau o imagine neclară? Te rog să ne trimiți o imagine cu produsul primit pe adresa info@europosters.eu. Te vom contacta imediat în privința următorului pas.

Cum să împachetezi și să returnezi produsele?

Dacă trimiți produsele înapoi, asigură-te că sunt împachetate bine, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului. Ideal ar fi să folosești ambalajul original în care le-ai primit.

În afară de faptul că trebuie să trimiți coletul, trimite-ne și un email pe adresa info@europosters.eu în care să ne informezi că returnezi produse. Menționează în email numele tău, numărul comenzii și contul bancar în care vrei să îți facem transferul.

Îți vom returna banii pentru produse în 14 zile de la primirea coletului nedeteriorat în depozitul nostru.

Unde poți returna produsele?

Pune eticheta la vedere și trimite produsele la următoarea adresă:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55

Republica Cehă

... folosește un punct de ridicare local:

În cazul unui retur, poți folosi acest punct de colectare, de unde coletele sunt returnate în bulk în depozitul nostru. Dacă alegi ca opțiune punctul de colectare, vei plăti costurile de livrare doar din țara ta.

Frogman-ID
Clientul numărul: 6614
Str. Borsului, Nr.56
410605 Oradea, Bihor
România

Retururile la această adresă pot fi trimise prin orice curier.

Există excepții?

Produsele realizate la comandă nu pot fi returnate. Aceste produse pot fi reclamate în caz de eroare la imprimare sau de deteriorări din vina noastră. Există următoarele excepții:

  • imprimări de fotografii personale pe hârtie foto sau pânză

  • imprimări de artă la comandă pe hârtie foto sau fototapet

  • înrămare personalizată

Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi pagina Termeni și Condiții.

Formular de retur

Pentru a simplifica procesul de returnare a produselor, te rugăm să folosești formularul de reclamații. Formularul poate fi completat online și trimis prin e-mail sau poate fi completat manual și trimis împreună cu produsele returnate la adresa menționată mai sus.

Descarcă aici formularul de retur.
EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top