We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Politica de Retur

100%
Satisfacție Garantată

Ai o perioadă de returnare a produselor comandate de până la 365 de zile  - un an întreg!

Ne dorim să livrăm produse de înaltă calitate și satisfacția ta este 100% garantată! Tocmai de aceea am extins perioada de retur până la 365 de zile. Nu ezita să comanzi. În cazul în care comanda nu este așa cum ți-ai dorit, pur și simplu trimite comanda înapoi, iar noi îți vom rambursa valoarea produselor returnate sau le vom înlocui.

Cum procedezi pentru returnarea produselor:

În ce situații poți returna produsele?

1) Produse deteriorate în timpul livrării

Dacă bănuiești că produsele au fost deteriorate în timpul livrării, te rog să ne trimiți un e-mail pe adresa info@europosters.eu care să includă o poză cu coletul și produsele deteriorate. Noi te vom contacta imediat în privința următorului pas. E-mailul trebuie trimis în maxim 48 de ore de la primirea produselor, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Nu este nevoie să returnezi produsele deteriorate.

2) Produse deteriorate în 24 de ore după cumpărare

Produsele comandate s-au deteriorat, spre exemplu, de la lumina solară? Trimite un e-mail la info@europosters.eu cu imaginea produsului deteriorat și noi te vom contacta imediat în privința următorilor pași. Perioada de garanție nu acoperă defectele cauzate de mânuire neglijentă sau daune mecanice.

3) Ești nemulțumit(ă) de produsele comandate

Poate produsele comandate nu se potrivesc cu nuanța canapelei sau cu stilul apartamentului. Nici o problemă, trimite produsele retur și noi le vom rambursa. Dacă alegi să returnezi produsele în termen de 14 zile, îți vom rambursa valoarea produselor și cel mai mic cost de transport, dacă va fi cazul. După 14 zile, îți vom rambursa doar valoarea produselor. Costurile de retur vor fi suportate de către tine.


4) Ai primit alte produse sau lipsesc produse din comanda ta

Ai primit alt produs decât cel comandat? Lipsește un produs din comanda ta? Se poate întâmpla și ne cerem scuze pentru asta. Te rog să ne trimiți o imagine cu produsul primit pe adresa info@europosters.eu. Te vom contacta imediat în privința următorului pas.

Cum să împachetezi și să returnezi produsele?

Dacă trimiți produsele înapoi, asigură-te că sunt împachetate bine, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului. Ideal ar fi să folosești ambalajul original în care le-ai primit.

În afară de faptul că trebuie să trimiți coletul, trimite-ne și un email pe adresa info@europosters.eu în care să ne informezi că returnezi produse. Menționează în email numele tău, numărul comenzii și contul bancar în care vrei să îți facem transferul.

Îți vom returna banii pentru produse în 14 zile de la primirea coletului nedeteriorat în depozitul nostru.

Unde poți returna produsele?

Pune eticheta la vedere și trimite produsele la următoarea adresă:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Republica Cehă

Există excepții?

Produsele realizate la comandă nu pot fi returnate. Aceste produse pot fi reclamate în caz de eroare la imprimare sau de deteriorări din vina noastră. Există următoarele excepții:

  • imprimări de fotografii personale pe hârtie foto sau pânză

  • imprimări de artă la comandă pe hârtie foto sau fototapet

  • înrămare personalizată

Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi pagina Termeni și Condiții.Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top