We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Autocolante

Autocolante de perete și pentru mobilă

Vom imprima motivele tale preferate sub formă de autocolante!

Autocolantele sunt un hit al sezonului! Decorează-ți interiorul cu un poster autoadeziv frumos sau cu un tapet autocolant și lipește-l cu plăcere din loc în loc. Aplicarea autocolantului nu durează mai mult de 5 minute. Alege din gama noastră largă de motive pe cel potrivit pentru camera ta.

Din ce poți alege?

  • Postere autoadezive pe perete
  • Tapet autoadeziv pe perete
  • Autocolante pentru mobilă
  • Autocolante pentru uși

Fototapet autoadeziv

Cum aplici tapetul?

Aruncă o privire la videoclipul nostru și vezi singur!

Aplicarea este ușoară, chiar și copiii o pot face singuri! Nu ai nevoie de ciocan, cuie și nici de adeziv. Spre deosebire de tapetul vlies, unde ai nevoie de un adeziv, autocolantul de perete este susținut de perete singur datorită adezivului acrilat. Și nu numai pe pereți, îl poți lipi pe gips-carton și chiar pe ferestre sau uși. Să presupunem că o bulă intră sub tapet, asta se poate întâmpla. Totuși, nu contează, îl poți dezlipi, netezi bulele și îl poți lipi din nou.

Postere autoadezive pe perete

De ce să cumpărați un poster autoadeziv

Te gândești să-ți decorezi peretele, dar nu știi cum și de unde să începi? Dacă dai de electricitate? Și dacă nu-ți mai place modelul după o lună? Cu fototapetele noastre, îți poți lăsa toate îndoielile în urmă! Ia-ți fototapete autoadezive în orice dimensiune dorești și obține cel mai bun decor pentru casa ta!

Folosește autocolantul pentru a ascunde toate imperfecțiunile!

Și ce zici de acea gaură în perete care se uită la tine de 2 luni? Poți păstra umplutura și culoarea în subsol, doar tencuiește o pictură murală peste ea. Datorită unui adeziv rezistent, autocolantul de perete poate fi mutat de mai multe ori și încă se lipește ca prima dată. Și după ce îl dezlipești, peretele rămâne în aceeași stare, fototapetul nu deteriorează vopseaua.

Autocolante pentru mobilă

Nou: Autocolante pe piesele tale de mobilier preferate

Alege din minunatele noastre motive pătrate concepute direct pentru măsuța de cafea sau răsfoiește frumoasele noastre ilustrații, fotografii sau alte motive și pur și simplu decupează-le în forma dorită cu foarfeca. Autocolantele sunt modalitatea perfectă de a transforma o piesă veche într-una nouă și discretă pentru interiorul tău.

Dimensiuni disponibile:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Autocolante pentru uși

Te-ai gândit vreodată să adaugi o notă modernă ușii tale? Decoreaz-o cu un poster autoadeziv original, conceput chiar pentru ușă! Alege-l pe cel potrivit pentru interiorul tău din motivele noastre cu filme sau minimaliste. Oferim autocolante pentru uși în dimensiune universală de 64x80 cm, care se potrivesc oriunde. Pur și simplu lipește-l și dezlipește-l după preferință.

Inspirație

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top