We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Tricouri & Topuri

Hainele sunt ca un al doilea strat de piele - ne protejează de frig și de privirile indiscrete. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie funcționale. Arată-le tuturor ceea ce îți place! Îmbracă un tricou cu model din serialul, filmul sau jocul video preferat sau cu trupa favorită! Suntem siguri că ți se va potrivi. În oferta noastră, vei găsi tricouri pentru bărbați și femei de toate mărimile. Cele mai populare modele includ Star Wars, Harry Potter, Avengers și jocul video Assassin's Creed. Știi deja ce vei purta mâine?

Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top