Despre noi


Despre noi

Europosters operează pe piața europeană din 1999 și în acest timp am devenit unul din cei mai mari vânzători de postere. Oferim servicii complexe de încadrare în rame, ambalare și livrare de bunuri. De la început până la sfârșit este satisfacția clienților noștri cel mai important lucru pentru noi, de aceea oferim doar servicii profesionale și produse de cea mai înaltă calitate.


Oferim peste 2000 de postere de la cei mai importanți producători din lume. Posterele sunt tipărite pe hârtie fină, cu imprimare de înaltă calitate. Oferim dimensiunile clasice 60x90cm, dar și dimensiunile 53x158 cm sau 140x100 cm (postere gigant). Datorită finisajului suprafeței, posterele se potrivesc ca decor și fără modificări suplimentare.Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite