We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CELE MAI POPULARE reducere - 15 % ×

Despre noi

Despre noi

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani.

Obiectivul nostru este să îndeplinim așteptările chiar și celor mai exigenți clienți. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate.

Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență. Precum clienții noștri, suntem fani ai culturii pop!

Europosters nu este un simplu eshop, este un loc în care poți găsi inspirație și să înveți lucruri interesante despre filme, seriale sau design interior, toate pe blogul nostru.

Iubim produsele noastre și sperăm că și tu le vei îndrăgi!

Decorate your life!

Clienți mulțumiți în peste 25 de țări

Austria
Belgium
Bulgaria
Czech Republic
Croatia
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Italy
Ireland
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
România
Slovakia
Slovenia
Spain
Spain (Islands)
Switzerland
Sweden
United Kingdom
United States (USA)

Cum funcționează?

Mai întâi printăm posterul.
Dacă vrei, îl înrămăm.
Îl împachetăm cu precizie.
Și îl livrăm.
Client fericit = Misiune îndeplinită

EuroPosters în cifre

13 000 +
produse pe site-ul nostru
450 000 +
produse livrate anual
135 000 +
cumpărători în fiecare an
1 mil. +
kilometri parcurși anual

Inspiră-te de pe pagina noastră de Instagram

Follow @europostersDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top