We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Cum să: Atârni sau să înrămezi afișul favorit

16. 10. 2022

Există multe căi de ați atârna afișul, sau poza pe perete. Găsirea modalității perfecte de a face acest lucru este tot ce este nevoie pentru a începe. Iată câteva sugestii și trucuri pentru cum poți atașa un afiș pentru perete. Sperăm că vei găsi ceva ce ți se potrivește cel mai bine!

  1. Bandă adezivă dublă

Pentru cei care sunt aflați pe buget, aceste bande adezive lipicioase sunt alegerea perfectă. Trebuie doar atașezi să aceste bande puternice de afișul favorit și îl vei putea atârna pe perete, ușă, dulap, sau pe orice altceva. Nu-ți face griji, acestea nu vor lăsa reziduri, sau urme enervante! Nu sunt necesare cuie sau ciocan. Aceste bande puternice pot rezista la o greutate de un kg. Nu uita să presezi bine aceste bande, cu degetele de îndată ce le-ați atașat de afiș pentru a fi sigur că se lipește.

Cumpără bandele nostre adezive! 

  1. Agățători de plastic

Aceasta este o altă modalitate, cu un preț prietenos, care va evidenția afișul cu o abordare elegantă. Agățătorile noastre de plastic sunt atașate de sus, până jos, pentru a fi sigur că afișul va fi păstrat drept. După, vei putea să îl atârni pe peretele tău! Oferim agățători de plastic în diverse culori și mărimi. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine camerei tale.

Găsește agățătoarea de plastic perfectă!

  1. Rame din plexiglass

Cu cât sunt mai multe opțiuni, cu atât mai bine! Dacă ai ales deja un afiș pe site-ul nostru, verifică mărimea acestuia: mărimea clasică este de 61×92,5 cm, mini afișele sunt de 40×50 cm, și avem chiar și unele pentru tablouri artistice și afișe pentru uși! Alege culoarea favorită: negru, alb, argintiu, fag, stejar sau nuc. De îndată ce rama va sosi, va trebui doar să îți poziționezi afișul în interiorul acestuia și să îl atârni! Este atât de ușor!

Cumpără ramele noastre din plexiglass!

  1. Înrămare personalizată

Acestea sunt ramele cele mai exclusive și de calitate. Avem peste 50 de metode de finisare făcute fie din din plastic, fie din lemn. Mai întâi laminăm și atașăm afișul tău pe un suport rezistent, iar apoi adăugăm rama personalizată. Nu trebuie să îți faci griji de efectul de bulă! Laminarea noastră arată perfect pe afișele clasice sau pe fotografii.

Avantajul laminării noastre este că nu se sparge precum alte acoperitoare din sticlă. Finisarea mată previne și reflecțiile enervante. Aceste înrămări personalizate au o agățătoare tip fierăstrău pentru a fi și mai ușoară poziționarea lor. Ramele noastre vor ajunge la ușa ta acoperite de o folie cu bule pentru a avea o călătorie cât mai sigură. Poți verifica întregul proces de înrămare în filmulețul de mai jos!

Pereții plictisitori și goi pot fi schimbați foarte ușor prin adăugarea unui afiș, sau tablou frumos! Poți cumpăra întotdeauna o imagine diferită pentru a avea posibilitatea de a le schimba când dorești tu. Vei avea o locuință atât de frumoasă încât nu ți-ai dori să o părăsești.

Arată-ne locuința ta stilată și produsele noastre care te-au făcut fericit prin adăugarea unui hashtag #europosters pe Facebook și Instagram!

 

 

Cumpără o ramăEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top