We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: PLĂCUȚE METALICE reducere -15 % ×

Lămpi și lumini - Figurine, Merchandise

Crăciunul este format din diverse elemente - biscuiți de sezon și cozonaci, atmosfera caldă de acasă, timp petrecut în familie, filme preferate și ... tot felul de lumini. Ce Crăciun ar fi acela fără luminițe și sclipiri? Luminile și lămpile sunt parte din ambianța de Crăciun. De aceea le-am adunat pe cele mai bune și le găsești pe toate în noua colecție. Îți garantăm că îți vor face zilele de Crăciun mai frumoase și te vei simți ca în cea mai romantică atmosferă de sărbători!

Figurină luminoasă Minecraft - Creeper
Minecraft - Creeper 87,90 Lei Pe stoc!
· Figurină
Figurină luminoasă Lampă Harry Potter
Lampă Harry Potter 207,90 Lei Pe stoc!
· Figurină
Lampă Minecraft
Lampă Minecraft 269,00 Lei Pe stoc!
· Alte produse


Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top