We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: MARVEL reducere -20 % ×

Căni Eco - Huskup

Găsit: 8

Suntem mândri să fim distribuitorii pentru Huskup - o cană de cafea refolosibilă confecționată din coajă de orez, nu din plastic. Ce este coaja de orez? Este partea exterioară a boabei de orez, un material robust și natural care în mod obișnuit se arte pe câmpuri provocând poluare. La folosirea cojii de orez naturale biodegradabile pentru Huskup nu este necesară melamina, BPA-ul sau toxinele prin urmare nu se va scurge nimic dăunător în băutura ta. Poți să îți reîncălzești cafeaua în siguranță în cuptorul cu microunde și să speli cana în mașina de spălat vase. Dacă băutura ta este prea caldă, Huskup include un manșon reciclabil și refolosibil din silicon.Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top