We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Oferta săptămânii: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 %

TOP 5 momente emblematice Loki

30. 09. 2023

Al doilea sezon al popularului serial Loki se apropie, iar fanii nu numai ai Marvel ci și ai acestui răufăcător carismatic abia așteaptă să vadă ce aventuri îl așteaptă pe personajul lor preferat. Loki, interpretat de genialul Tom Hiddleston, a adus nenumărate momente de neuitat în MCU. Hai cu noi la Europosters pentru a revedea primele 5 dintre ele!

1. “Sunt Loki din Asgard…”

Cine ar putea uita celebra replică a lui Loki: „Sunt Loki din Asgard și sunt împovărat cu un scop glorios”. Această propoziție a prefigurat prima apariție a lui Loki în Universul cinematografic Marvel în primul film Thor. În acest moment, Loki s-a prezentat pentru prima dată publicului ca un antagonist manipulator și ambițios al cărui scop era să cucerească Asgard și să devină regele acestuia. „Scopul său glorios” a rămas un motiv cheie al personajului său, determinând telespectatorii să se întrebe ce l-a motivat cu adevărat pe Loki.

2. “Cad de 30 de minute!”!”

Aventurile lui Loki din filmul Thor: Ragnarok au adus multe situații comice. Unul dintre momentele atemporale este căderea lui de treizeci de minute în sanctul doctorului Strange, după care rostește această replică faimoasă și nu se ferește de pumnalele notorii ale lui Loki când Strange îl batjocorește jucăuș. Această scenă poate fi găsită în aproape fiecare compilație video a momentelor emblematice ale lui Loki!

3. “Nu facem cerem ajutor!”

O altă scenă grozavă vine încă o dată din filmul Thor: Ragnarok, în care Loki și Thor se găsesc într-o situație dificilă. Thor sugerează să folosească tactica lor clasică de „a cere ajutor”, care presupune ca Loki să se prefacă rănit și să fie aruncat asupra inamicilor. Loki refuză inițial această tactică, dar ajunge oricum în „poziția umilitoare”. În această scenă, putem asista și la dinamica fantastică dintre cei doi frați. Hai să facem „cerem ajutor”!

4. “Sunt monstrul despre care părinții le spun copiilor lor?”

În primul film Thor, Loki descoperă că este fiul lui Laufey, nu al lui Odin. Conversația sa emoționantă cu Odin poate fi numărată cu siguranță printre momentele de neuitat în care fanii ajung să vadă latura mai sensibilă a lui Loki. Tom Hiddleston a gestionat această scenă cu măiestrie, oferind o tensiune credibilă și durerea pe care o trăiește personajul lui Loki.

5. “Te asigur, frate, că soarele va străluci din nou peste noi.”

În scena din filmul Avengers: Infinity War, în care Loki îi spune aceste cuvinte lui Thor, relația frățească dintre Loki și Thor este înfățișată excepțional. În ciuda faptului că Loki este descris ca un răufăcător, în acest moment, el încearcă să-l salveze pe Thor, făcând scena și mai emoționantă, deoarece Loki moare mai târziu în lupta cu Thanos.

Loki va reveni în curând pe ecranele noastre cu povești noi; Între timp, să aruncăm o privire la ceea ce poți găsi în oferta noastră Loki!

Pregătește-te cu noi pentru al doilea sezon!EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top