We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 chestii amuzante din seria Stăpânul Inelelor: Inelele puterii

30. 08. 2022

Cu toții abia așteptăm sfârșitul lunii septembrie! Serialul oficial Stăpânul Inelelor apare! Să aruncăm o privire la Stăpânul Inelelor: Inelele puterii și toate chestiile amuzante!

5. Mai puțin înseamnă mai mult… nu atunci când vorbim despre bani

Chiar înainte să înceapă filmările, Netflix și Amazon s-au luptat pentru drepturile asupra operei lui Tolkien. Amazon a fost cel care a câștigat, în cele din urmă, și a cumpărat drepturile pentru 250 de milioane de dolari. Costurile pentru primul sezon vor fi de aproximativ 500 de milioane de dolari. Ei bine, asta nu este o problemă pentru o companie precum Amazon. Dacă ar dori să producă serialul doar ei înșiși, nu ar fi deloc o problemă. Jeff Bezos, CEO-ul și proprietarul companiei, are o valoare de aproximativ 160 de miliarde de dolari.

4. Războiul rasei Rohirrim

Suntem mai mult decât siguri că aceasta nu este ultima călătorie în Pământul de Mijloc, deoarece s-a anunțat că în 2024 va apărea un film anime. Acest film ar trebui să fie despre Helm, regele lui Rohan. Îți sună cunoscut? Ei bine, va fi așa cum știi cu siguranță din Bătălia din adâncul lui Helm. Filmul va fi produs de o companie Warner Bros. și va fi, alături de serie, un prequel al trilogiei originale.

3. Fără scurgeri!

Amazon a implementat o mulțime de măsuri de securitate din cauza pericolului unei scurgeri de informații. În toate sălile, unde s-a discutat despre intriga seriei, toate ferestrele erau întunecate și un acces la întâlniri semăna mai mult cu un sediu FBI. Agenții de securitate au trebuit să verifice amprentele tuturor celor care intrau. Cu toate acestea, a meritat. Seria a rămas un mare secret pentru toți fanii până când a apărut trailerul oficial.

2. Căutați: Oameni urâți

Nici unul dintre noi nu poate alege cu ce aspect ne naștem. Cineva este o Miss Univers din naștere, alții seamănă mai mult cu Quasimodo. Cu toate acestea, acest lucru a fost foarte bine folosit în casting-ul serialului, în special în rolurile orcilor. Personalul a încercat să economisească cât mai mulți bani, iar machiajul a fost o parte destul de mare a listei de cheltuieli. Și iată că vin oamenii urâți, care au fost puși în roluri de orci. Ei bine, cel puțin oamenii respinși ar putea fi flatați pentru că sunt prea drăguți pentru orci.

1. Cine este cine în Inelele Puterii?

Nu te aștepta să vezi aici o mulțime de fețe cunoscute. Putem vedea doar câteva dintre personajele cunoscute din trilogia originală. Printre ei se numără Galadriel și Elrond, dar interpretați de actori diferiți decât îi cunoaștem noi. S-ar putea să mai existe un personaj celebru, tânărul Aragorn, dar nu știm sigur. Principalul antagonist, în locul lui Sauron, este Melkor (sau Morgoth, tomayto, tomahto). Deci, dacă nu ai ales un personaj preferat din trilogia principală, ai o oportunitate grozavă de a alege dintre diferitele fețe noi din Inelele Puterii.

Vezi colecția Stapînul InelelorEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top