We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 Avatar chestii amuzante

19. 12. 2022

Cu siguranță toată lumea a auzit de filmul Avatar al lui James Cameron. Cu toate acestea, doar puțini cunosc toate faptele amuzante legate de acest film. Noi, Europosters, venim cu TOP 5 chestii amuzante din filmul Avatar. Momentul perfect pentru Avatar 2 vine în curând!

1.) Avatarurile au prea multe degete

Rasa Na’vi probabil nu ar putea număra toate faptele amuzante pe care le menționăm aici, deoarece numărul lor de degete diferă puțin de numărul obișnuit de degete umane (cel puțin printre noi aici, la birou). Oamenii au de obicei 5 degete la fiecare mână, precum maimuțele. Dar se poate observa cu ușurință că Na’vi sunt diferiți. Ei pot număra doar până la patru la fiecare mână. Și datorită numărului lor de degete, putem afla cu ușurință cine a desenat vopseaua de război pe Neytiri. Avea o amprentă a palmei pe corp care semăna cu semnul alb al mâinii lui Saruman.

2.) Cauza războiului ar putea să nu fie atât de ireală

Însuși scopul Avatarurilor și cauza războiului dintre Na’vi și omenire este un Unobtainium. Mineralul valoros situat pe planeta Pandora. În lumea noastră, Unobtainium este doar un nume inventat pentru un material complet perfect care neagă toate legile fizicii în acest moment. Din păcate, nu există încă, deși are deja propriul simbol atomic: Uo. Cu toate acestea, cine știe când și unde va face cineva o descoperire științifică, nu?

3.) Avatar este încă cel mai profitabil film din istoria cinematografiei

Deși, Avatar a apărut în 2009, încă este cel mai profitabil din istorie. Este foarte fascinant în ceea ce privește faptul că nu a fost învins de blockbustere precum Avengers: Endgame sau Star Wars: The Force Awakens. Amândouă s-au apropiat destul de mult de filmul Avatar, cu toate acestea, niciunul nu a avut puterea și nici o bază de fani suficient de mare pentru a-l învinge.

4.) Oamenii Na’vi au un stil foarte specific de tras cu arcul

Regizorul James Cameron a decis că din moment ce Na’vi au 4 degete, cu siguranță trebuie să-și folosească arcurile în mod diferit. În general, palma ar trebui să fie îndreptată către arcaș, dar Na’vi trag coarda arcului în direcția opusă (departe de arcaș). Cameron a reușit chiar să demonstreze funcționalitatea noului său mod de a trage cu arcul. Profesioniștii au încercat să-l convingă, dar el a tras arcul în stilul Na’vi și a lovit un tufiș la 75 de metri distanță. Cu siguranță, Cameron a exersat, dar a recunoscut ulterior că a fost destul de norocos cu lovitura.

5.) Sunete familiare

Cele mai multe sunete emise de faună și floră din filmul Avatar provin din producția Jurassic Park. Majoritatea sunetelor au fost reciclate și editate pentru a se potrivi cu exactitate cu mediul extraterestru din film. Oricum, unele sunete au fost folosite în forma lor inițială pentru răcnetul fiarelor hibride. Aceste sunete provin de la hienele din habitatul lor natural.

Pregătește-te de Avatar  cu noi!EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top