We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Îndeplinește-ți rezoluțiile de Anul Nou cu noi!

13. 01. 2022

Oamenii stabilesc tot felul de rezoluții de Anul Nou. De exemplu, știai că aproape jumătate dintre ele sunt legate de pierderea în greutate și de exerciții fizice? Alte rezoluții sunt, de exemplu, a fi mai organizat, a petrece mai mult timp cu prietenii sau a începe un nou hobby. Indiferent dacă te-ai gândit deja la rezoluțiile tale sau dacă urmează să faci asta, nu contează, suntem bucuroși să te ajutăm. Poate vei găsi în acest articol o rezoluție pe care și tu vrei să o obții. Sau vei găsi ceva care să te ajute cu asta. Deci, hai să arunci o privire la rezoluțiile noastre.

 

Fă mai multe exerciții

Nu este nevoie de introducere pentru această rezoluție. Cine s-a mai privit în oglindă după ce a mâncat în exces de Crăciun și a spus: ,,Ajunge! O să încep să fac exerciții în noul an!’’ Apoi vine prima zi a lunii ianuarie și motivația a dispărut. Asta nu trebuie să se întâmple de data aceasta! Nu avem greutăți, dar cu categoria noastră Fitness, îți poți decora sala de sport de acasă pentru a te inspira în fiecare zi.

 

Mănâncă mai sănătos

Mâncatul merge mână în mână cu exercițiile fizice. Uneori este mai ușor să mănânci ceva rapid și nesănătos. Dar dacă nu trebuie să fie așa? Ia-ți ceva din colecția Farfurii și Boluri. Vei vedea că vei mânca mai cu plăcere în timp ce te uiți la personajul tău preferat. Pentru a-ți întreține și hidratarea, vezi Paharele noastre.

Fii mai organizat

Te-ai obișnuit cumva cu goana de zi cu zi. Din păcate, din această cauză, uneori o întâlnire pur și simplu îți scapă din minte, deși ai putea jura că ai notat-o undeva. Exact, pentru această problemă, îți prezentăm produsele noastre de birotică și papetărie. Notează tot ce ai nevoie într-un jurnal sau într-un planificator săptămânal și nu mai pierde niciodată nicio informație.

Dormi mai mult

Ai dormit și tu foarte puțin înainte de Crăciun? Adevărul este că somnul este unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră. Așa că, pentru a aștepta cu nerăbdare să dormi în fiecare noapte, vezi păturile noastre. Nu numai că te vei simți confortabil sub o pătură cu motivul tău preferat, dar vei economisi și niște bani pentru încălzire!

Începe un nou hobby

Poate ai început deja să te gândești ce lucru nou vrei să încerci în noul an. Poți găsi inspirație în puzzle-uri . Există modele cu imagini din filme, jocuri sau picturi celebre. Dacă nu ești foarte interesat de puzzle-urile plate, încearcă-le pe cele 3D. Nu este doar distractiv, ci și un decor cool.

Fii punctual

Cu toții pierdem uneori noțiunea timpului. Cu siguranță îți este cunoscută graba de dimineața când nici măcar nu poți termina cafeaua. Există o soluție simplă, un ceas! Acum poți gestiona tot ce ai nevoie. Nu îți vei putea lua ochii de la ceasul nostru, așa că vei ști mereu cât este ceasul.

Acum ai tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge rezoluțiile de Anul Nou. Succes în realizarea fiecăreia dintre ele. An Nou Fericit!

 

Orice altceva ai nevoie găsești aici

Tags: Resolutions


EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top