We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

DIY: Cum să așezi o poză pe perete

17. 10. 2022

În primul rând, să te gândești în avans, la locul unde îți vei așeza poza. De asemenea, este important să știi dacă vei atârna o singură poză sau un grup întreg de poze, una lângă alta. În orice caz, trebuie să îți măsori în primul rând, peretele, după aceea să îți marchezi modelul dorit de a poziționa pozele, pe o hârtie (sau le poți marca direct cu un creion pe zid). Ține minte să îți poziționezi pozele la același nivel cu ochii – nu îți vei dori să le privești de jos pentru totdeauna. Dacă beneficiezi de ajutorul unui asistent, atunci ar trebui să îl/o rogi să te ajute și să îți țină pozele, în timp ce privești dacă imaginea la acea înălțime se potrivește.

Cum să îți fixezi poza într-un singur loc

Ciocan și câteva cuie

Așezarea pe perete, folosind un ciocan și cuie este cea mai veche și cea mai frecvent folosită metodă. Dacă ești talentat în artele ciocanului și dacă dorești să fi sigur că poza va sta într-un singur loc, atunci alege această opțiune. În schimb, dacă vrei să atârni o imagine mare și grea, câteva cuie micuțe nu vor fi de ajuns. În acest caz trebuie să folosești un holzșurub – acesta va asigura că șurubul va fi destul de zdravăn încât să susțină câteva kilograme grele de poză, fără probleme.

Cârlige pentru imagini

Dacă vrei doar să agăți poze mici și ușoare sau pur și simplu nu vrei să faci găuri inutil de mari în perete, cârligele noastre “”easy-on/easy-off”” sunt alegerea potrivită pentru tine. Oricine le poate bate cu ciocanul în perete, poți schimba arta de pe perete după cum dorești. Și când vrei să muți imaginea, poți scoate cu ușurință cârligul de pe perete și pur și simplu îl poți pune în altă parte.

Plăcuțe și sfori

În cazul în care poza ta are deja o agățătoare pe spate, atunci ai posibilitatea de a o poziționa pe perete fără a folosi cuie. Vei avea nevoie doar de câteva plăcuțe și de câteva fire sau sfori speciale pentru atârnat poze. Fixează plăcuța metalică de perete și poți atârna poza folosind doar câteva sfori, care vor trece prin agățători pe la spate.

Atârnarea pozei, pas cu pas

  • Găsește centrul pozei

Dacă știi deja unde să atârni poza, încearcă să îi marchezi centrul folosind un metru. Desenează o linie vizibilă în locul unde vei pune cuiul. Nu-ți face griji pentru perete, poți sterge ușor linia cu o gumă de șters.

  • Găsește uneltele necesare pentru a fixa poza

Acum ai voie să iei ciocanul și cuiele, bormașina și șurubelnița sau cuierele adezive și poți fixa poza în locul marcat anterior. Dacă îți este frică de a face crăpături atunci când dai cu ciocanul atunci poți poziționa scotch în formă de cruce, pentru o protecție mai calitativă. În cazul în care vei folosi șuruburi, atunci poți face mai întâi o gaură mai mică, iar mai apoi poți înșuruba.

  • Atârnă poza

Este momentul să atârni poza pe perete și să te asiguri că totul este atașat și fixat corect. Dacă te-ai asigurat că este totul drept atunci îi poți da drumul. Să te asiguri de cel puțin două ori că poza este cu adevărat dreaptă.

Acum, ar trebui să fi un expert în afacerea de poziționări de poze. Îți urăm mult succes!

Poze pe perete 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top