We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: MUZICĂ reducere 15 % ×

DIY: Cum să așezi o poză pe perete

11. 12. 2017

În primul rând, să te gândești în avans, la locul unde îți vei așeza poza. De asemenea, este important să știi dacă vei atârna o singură poză sau un grup întreg de poze, una lângă alta. În orice caz, trebuie să îți măsori în primul rând, peretele, după aceea să îți marchezi modelul dorit de a poziționa pozele, pe o hârtie (sau le poți marca direct cu un creion pe zid). Ține minte să îți poziționezi pozele la același nivel cu ochii – nu îți vei dori să le privești de jos pentru totdeauna. Dacă beneficiezi de ajutorul unui asistent, atunci ar trebui să îl/o rogi să te ajute și să îți țină pozele, în timp ce privești dacă imaginea la acea înălțime se potrivește.

Cum să îți fixezi poza într-un singur loc

Ciocan și câteva cuie

Așezarea pe perete, folosind un ciocan și cuie este cea mai veche și cea mai frecvent folosită metodă. Dacă ești talentat în artele ciocanului și dacă dorești să fi sigur că poza va sta într-un singur loc, atunci alege această opțiune. În schimb, dacă vrei să atârni o imagine mare și grea, câteva cuie micuțe nu vor fi de ajuns. În acest caz trebuie să folosești un holzșurub – acesta va asigura că șurubul va fi destul de zdravăn încât să susțină câteva kilograme grele de poză, fără probleme.

Agățătoare Adeziv

În cazul în care dorești să poziționezi poze mici și ușoare, atunci nu trebuie să te apuci să faci găuri în pereți. Agățătorile adezive ar putea fi o soluție bună pentru tine. În primul rând, trebuie să alegi o Agățătoare adezivă: înlătură doar partea care îl acoperă, pe urmă, trebuie doar să le poziționezi pe perete. O altă opțiune ar putea fi agățătorile, care necesită să fie încălzile înainte de a putea fi lipite de perete. Efectul final este același, depinde doar de opțiunea preferată.

Plăcuțe și sfori

În cazul în care poza ta are deja o agățătoare pe spate, atunci ai posibilitatea de a o poziționa pe perete fără a folosi cuie. Vei avea nevoie doar de câteva plăcuțe și de câteva fire sau sfori speciale pentru atârnat poze. Fixează plăcuța metalică de perete și poți atârna poza folosind doar câteva sfori, care vor trece prin agățători pe la spate.

Atârnarea pozei, pas cu pas

  • Găsește centrul pozei

Dacă știi deja unde să atârni poza, încearcă să îi marchezi centrul folosind un metru. Desenează o linie vizibilă în locul unde vei pune cuiul. Nu-ți face griji pentru perete, poți sterge ușor linia cu o gumă de șters.

  • Găsește uneltele necesare pentru a fixa poza

Acum ai voie să iei ciocanul și cuiele, bormașina și șurubelnița sau cuierele adezive și poți fixa poza în locul marcat anterior. Dacă îți este frică de a face crăpături atunci când dai cu ciocanul atunci poți poziționa scotch în formă de cruce, pentru o protecție mai calitativă. În cazul în care vei folosi șuruburi, atunci poți face mai întâi o gaură mai mică, iar mai apoi poți înșuruba.

  • Atârnă poza
  • Este momentul să atârni poza pe perete și să te asiguri că totul este atașat și fixat corect. Dacă te-ai asigurat că este totul drept atunci îi poți da drumul. Să te asiguri de cel puțin două ori că poza este cu adevărat dreaptă.

    Acum, ar trebui să fi un expert în afacerea de poziționări de poze. Îți urăm mult succes!

    Poze pe perete 

     

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top