We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 recuzite care îți spun numele filmului fără cuvinte

13. 06. 2021

Multe filme și seriale cult au devenit cult nu numai datorită poveștilor lor fantastice, departamentului de artă, distribuției, ci și datorită obiectelor tipice, cu care poți ști imediat și practic fără cuvinte ce film cinematografic este. Și pentru că suntem mari iubitori de filme, îți prezentăm o listă cu TOP 5 cele mai iconice recuzite din filme și seriale. 

  1. Bagheta magică

Lumea vrăjită a lui Harry Potter este plină de obiecte despre care am putea vorbi ore în șir. Cu toate acestea, elementul pe care l-am ales este crucial nu numai pentru Harry, ci și pentru fiecare vrăjitor din această lume! Și nu, nu este Golden snitch sau pălăria magică vorbitoare, ci o baghetă magică! Pentru că fără ea, chiar și Lord Vol … emh, ei bine, domnul al cărui nume nu este rostit, fără această baghetă magică, nu ar fi făcut altceva decât să dea din mâini. Și recunoaște, te gândești la alt obiect când spui Harry Potter? Noi nu, pentru că acest băț magic poate face literalmente minuni.

 

  1. Bandana ninja

Știi cum să devii cu ușurință ninja? Arunci kunai? Te ascunzi? Mergi liniștit? Da, toate aceste lucruri fac un ninja, dar ceea ce te face cu adevărat un ninja adevărat este să porți accesoriile potrivite! Și prin accesorii ne referim la bandana ninja! Ce-i drept, când vezi pe cineva cu o bandană Hidden Leaf, știi imediat că este un ninja care este gata să devină un alt Hokage. Fii ca ninja!

  1. Colierul Witcher

Când apare un ogru sau un monstru rău în preajma ta, trebuie să apelezi la un vânător de monștri adevărat. Și există cineva mai potrivit pentru această slujbă decât faimosul Geralt din Rivia, lupul alb care va înlătura orice monstru pentru a primi o recompensă? Și pe lângă părul alb și o pereche de săbii Geralt, celebrul său colier cu lup îi este cel mai caracteristic. Pentru că arată nu numai de ce școală aparține Geralt, ci arată, de asemenea, că fiecare monstru și ticălos ar trebui să se ascundă atunci când acest erou este în apropiere.

  1. Inelul

Pământul de Mijloc ascunde nenumărate relicve fantastice și puternice, cum ar fi săbiile și armurile. Cu toate acestea, nici unul dintre ele nu depășește creația lordului întunecat Sauron, care a falsificat One Ring în focul Muntelui Doom. Pentru că un inel pentru a le conduce pe toate, un inel pentru a le găsi … ei bine, știi cum continuă. Și acest mic Prețios a cauzat deseori probleme Frăției inelului care s-a angajat să distrugă acest inel. Dar Inelul nu a fost atât de ușor de distrus și de aceea grupul nostru a avut multe aventuri pline de spiriduși, orci, Balrog și munți plini de lavă fierbinte. Ei bine, nimeni nu ar fi crezut ce poate face un inel de aur atât de mic.

  1. Sabia laser

Și avem primul loc! Ce ar putea fi mai iconic decât sabia laser?! Arma iconică care a făcut faimoasă această mare saga spațială. Săbiile luminoase nu numai că i-au înnebunit pe fani, dar au schimbat permanent industria cinematografică. La urma urmei, cu o sabie cu laser poți tăia metalul ca untul fierbinte sau poți devia focurile asupra dușmanilor. Și nu numai asta! Pe baza culorii sabiei, poți afla cu ușurință dacă proprietarul acesteia aparține părții întunecate sau luminoase a Forței. Și fără rușine, recunoaștem că și nouă ne-ar plăcea să avem o astfel de sabie laser acasă, deoarece măcar așa am avea acasă ceva pentru tăiat șunca sau pentru a face pâine prăjită. 🙂

TOP postere cu filmeEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top