We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Top 5 răufăcători din filme

10. 03. 2021

Fiecare super erou are un răufăcător pe măsură. Noi i-am ales pe cei mai puternici, legendari, după părerea noastră și pe cei mai interesanți răufăcători care au reușit adesea să îi eclipseze pe adversarii lor eroici și fără de care lumea ar fi mai săracă și mult mai plictisitoare. 

5. Sauron

Un ochi mare, fără pleoapă, învăluit în flăcări, cel care nu doarme niciodată. Așa este descris Lordul Întunericului Sauron. Un vrăjitor care a supus aproape tot Pământul de Mijloc și care i-a inundat adesea pe elfi, pitici și oameni. Puterea lui teribilă se trage din modul în care le poate corupe cu ușurință până și pe cele mai puternice și oneste ființe care au pășit vreodată pe Arda. Dovada puterii sale teribile și a trădării nu o reprezintă doar Inelele Puterii, cu care a creat Inelul Unic, ci și modul în care a reușit, prin deziluzie și intrigă, să distrugă Númenor – cel care odată a fost cel mai puternic regat uman în timpul celui de-al doilea ev al Pământului de Mijloc.

4. Darth Vader

Darth Vader este pe locul patru. Cine nu îl cunoaște pe acest răufăcător legendar a cărui trăsătură distictivă este masca și vâjâitul care i-a îngrozit pe toți locuitorii galaxiei de-a lungul universului Star Wars. Dar cel mai interesant lucru despre Darth Vader nu este puterea lui, care îi răpune pe inamicii săi, nici sabia laser pe care o folosește ca să-i facă bucăți pe rebeli, ci povestea lui personală. Cum cavalerul Jedi a devenit cel mai temut Sith al tuturor timpurilor și cum, la sfârșitul vieții lui, s-a reunit cu partea luminoasă a puterii. Și tocmai această evoluție a personajului îl face pe Darth Vader unul dintre cele mai interesante personaje din Star Wars.

3. Dolores Umbridge

Ei bine, recunoaște. Ca și noi, și tu ai urât-o pe femeia asta din Harry Potter mai mult decât pe Voldemort. Sincer vorbind, nu știm pe nimeni care nu ar fi iritat de comportamentul ei psihopatic combinat cu dulcegării. Și să nu mai menționăm felul în care îți tortura studenții. Cu toate acestea, cel mai înfricoșător lucru al acestui caracter este motivația sa, aceea de a servi cât mai bine Ministerul de Magie. Datorită acestei credințe, nu ezită să folosească orice metode pentru a-și atinge scopul. Și tocmai de aceea Dolores este un bun exemplu pentru cât de fină este limita între bine și rău, și cât de periculos poate fi fanatismul ei. 

2. Thanos

Thanos, distrugătorul planetelor și cel care a distrus jumătate din univers. L-am pus pe locul doi în sondajul nostru nu doar pentru puterea lui incredibilă, cu ajutorul căreia i-a învins pe Avengers, ci și pentru obiectivele sale și pentru motivația lui. Thanos nu este un răufăcător clasic care își urmărește propriul interes sau un scop fanatic al unei organizații. Singura dorință care îl face să meargă mai departe este aceea de a salva universul și locuitorii săi de suferință și moarte ca rezultat al “suprapopulării”. Și datorită acestei motivații, mulți l-au simpatizat și i-au găsit un loc în inimile lor. 

Nota autorului: “Am plâns când Thanos a fost ucis în cabana lui pitorească.”

1. Joker

Și a venit momentul să anunțăm câștigătorul! Cine altul decât Joker ar putea să devină regele răufăcătorilor, al cărui obiectiv este să îl învingă pe Batman și să ajungă maestrul orașului Gotham. Dacă îl omitem pe Joker din Suicide Squad, atunci putem spune cu certitudine că acest clovn este pur și simplu ireproșabil în toate filmele sale. Pe scurt, îl putem descrie drept un dement imprevizibil și nemilos care nu se sfiește să folosească orice metode pentru a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, și-a câștigat locul de onoare printre audiență mai ales datorită umorului său sarcastic și a “trucurilor magice”. Tocmai datorită acestor calități mulți au ținut mai mult cu el decât cu Batman.

Printre altele, trebuie neapărat să îți recomandăm filmul The Dark Knight în care Heath Ledger a forțat limitele nebuniei până la maxim. Chiar și ultimul film Joker a arătat că nebunia poate fi trezită în oricare dintre noi. 

Vezi cele mai bune postere cu filmeEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top