We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 lucruri interesante – Guardians of the Galaxy

28. 05. 2023

Doar câțiva oameni nu sunt familiari cu aventurile cosmice ale grupului de super eroi Guardians of the Galaxy. Cu toate acestea, există multe lucruri interesante despre film care ar putea fi cunoscute doar de unii. Hai alături de noi aici la Europosters și aruncă o privire peste câteva dintre ele pentru a sărbători cel de-al treilea film din Gardienii Galaxiei: Volumul 3, care se lansează acum în cinematografe!

Succesul coloanei sonore

Personajul lui Peter Quill poartă un Walkman cu o casetă care conține hituri din anii 60 și 70 care au contribuit la modelarea atmosferei întregului spectacol. Douăsprezece melodii din film au format ulterior albumul Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol 1. Albumul cu coloană sonoră a avut atât de mult succes încât a ajuns pe primul loc în topurile Billboard. Unele dintre melodiile binecunoscute de pe album includ Ain’t No Mountain High Enough și Moonage Daydream.

Guardians of the Galaxy este primul film MCU care îl prezintă pe Thanos al lui Josh Brolin

Thanos este principalul răufăcător al primei secțiuni a MCU, interpretat pentru prima dată de Damion Poitier într-o scenă scurtă din The Avengers (2012) și înlocuit de Josh Brolin în Guardians of the Galaxy, care a filmat în pijamale de captură în mișcare, iar costumul său a fost finalizat abia în post-producție. Actorul a afirmat că este nerăbdător să joace un personaj CGI, deoarece a fost impresionat de videoclipul cu dragonul târât al lui Benedict Cumberbatch, Smaug, în Hobbit și a vrut să experimenteze ceva similar.

Personajul lui Groot s-a bazat pe câinele regizorului James Gunn

Potrivit lui James Gunn, Groot este unul dintre personajele de care fanii sunt cel mai aproape. Un copac drăguț care vorbește cu o notă de naivitate, ceva pe care oamenii îl iubesc! Regizorul s-a inspirat de la propriul său câine Von Spears când a creat Groot, de exemplu, se spune că ochii lor sunt foarte asemănători. Unele părți ale feței câinelui au fost utilizate ulterior pentru personajul raton Rocket.

Vin Diesel a redat vocea lui Groot în 16 limbi

Vin Diesel a învățat celebra frază „I am Groot” în șase limbi diferite pentru primul film Guardians of the Galaxy, dar a trebuit să învețe de aproape trei ori mai multe pentru al doilea. Este mai ușor să angajezi mai mulți actori vocali pentru versiuni lingvistice diferite, dar se spune că vocea lui Vin Diesel este atât de distinctă și modelează caracterul general al lui Groot, încât realizatorii filmului au preferat ca fanii să-i audă vocea originală.

Transformarea în Drax și Gamora a necesitat o pregătire intensă

Deși o cantitate considerabilă de tehnologie CGI a fost folosită pentru personaje precum Drax și Gamora, actorii Dave Bautista și Zoe Saldana au trebuit să treacă prin mai multe ore de rutine de machiaj de fiecare dată când erau pe platourile de filmare. Cu toate acestea, folosirea machiajului real în loc de utilizarea deplină a tehnologiei a dat roade în cele din urmă, deoarece primul film Guardians of the Galaxy a primit o nominalizare la Premiul Oscar la categoria machiaj.

Pregătește-te de al treilea film cu noi!EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top