We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: TABLOURI PE PÂNZĂ reducere 22 % ×

Top 5 lucruri despre Venom pe care ar trebui să le știi

13. 10. 2018

Era eroilor care salvează lumea a apus. Poveștile cu anti-eroi sunt pregătite să iasă la lumină. Deci, pune-ți creierul la adăpost și cumpără niște ciocolată, Venom urmează să apară … mai puternic decât înainte.

Înainte să mergi la cinema, citește următoarele lucruri. Te-ar putea salva de însuși Venom.

Creier și ciocolată 

Hai să nu te mai ținem în suspans. Da, Venom consumă creier, în special creier uman, dar nu ar refuza nici creierul veverițelor. Ceea ce îi place mai mult decât creierul este ciocolata. Ehm…


O fostă soție sexy

Este greu să alegem despre care parte din Venom să scriem, dar de data aceasta este Eddie. Are o fostă soție, atât în comics cât și în film, și încă mai au o relație. În film, acest personaj este interpretat de Michelle Williams care, în viața reală, este văduva lui Heath Ledger și mama fiicei lui.

 

Uitatul la TV

Potrivit poveștii din benzi desenate, simbiotului Venom îi place să se uite la TV. Dar când reușește să facă asta? Bineînțeles, în timp ce Eddie doarme.

Probleme de familie

Copilăria lui Eddie a fost dificilă și probabil de aceea este cea mai potrivită victimă pentru Venom. Mama lui a murit în timpul nașterii. Sora lui a încercat să aibă grijă de toate și de tată lor ignorant care îl învinuia pe Eddie de moartea mamei lui. O astfel de situație te marchează cu siguranță.

Nu poate minți

Potrivit site-ului CBR, Venom a mărturisit în cea de-a doua carte de benzi desenate că nu poate minți. De fapt, el nu vorbește mult, dar cu greu scoate vreo minciună.

 

Cu siguranță abia aștepți să vezi filmul la fel de mult ca și noi!
La urma urmei, poate este doar un tip de treabă și onest căruia îi place să se uite la TV și să mănânce Milka din când în când.  🙂

Mai multe produse Venom

Intră în lumea MarvelDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top