We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 anime intro-uri

22. 10. 2021

Îi știi pe toți? Cântă împreună cu noi preferatul tău!

 

Știm cu toții că un intro poate face multe pentru un anime. O persoană îl poate auzi și își poate aminti brusc toate momentele frumoase pe care le-a petrecut urmărind serialul. Cel mai frumos a fost când te uitai în copilărie, duminica, la 6 dimineața. Poate îți poți aminti chiar o melodie tematică ce te-a ghidat prin copilărie (sau maturitate). Cu siguranță poți și nu doar una, așa că am ales 5 dintre cele mai bune!

 

5. One piece – We are!

Al cincilea este cântecul We are! din anime-ul One piece. Spectacolul începe cu piratul Gol D. Roger, care, înainte de execuție, a spus că și-a pus toată comoara numită One piece într-un loc. Cu asta îi inspiră pe toți pirații din lume să meargă să caute acea comoară. Personajul principal este Luffy care vrea să devină cel mai mare pirat din lume, așa că pleacă cu prietenii săi în aventură. Anime-ul One piece este încă în producție. În prezent, are aproape 1000 de episoade și este al 17-lea anime cu cea mai lungă durată. Intro-ul descrie intriga spectacolului cu precizie: oricine este dispus să se îmbarce imediat în propria călătorie aventuroasă.

 

Vezi intro-ul aici

4. One Punch Man– The Hero!!

Ți-ai dorit vreodată să fii cel mai puternic om de pe planetă? Pentru Saitama din One Punch Man, acest vis devine realitate. Cu un singur pumn, el este capabil să învingă toți răufăcătorii – bărbați și extratereștri deopotrivă. Problema este că, odată ce îi poate învinge pe toți cu un singur pumn, este oarecum plictisitor. Și așa Saitama așteaptă până când există cineva care măcar se poate apropia de puterea lui. Intro-ul acestui anime este pur și simplu grozav. Poate încuraja o persoană și o poate inspira să facă orice. Îți recomandăm să îl asculți în timp ce te antrenezi.

 

Vezi intro-ul aici

3. Naruto Shippuden – Blue Bird

Naruto este unul dintre cele mai iubite anime-uri din toate timpurile. Povestea îl urmărește pe Naruto Uzumaki care vrea să devină cel mai puternic ninja (sau Hokage) din sat. Întregul sat este speriat de Kyuubi, un demon cu coadă, care a fost închis în Naruto în timpul nașterii sale. Eroul principal crește ca un paria. Alături de Naruto, serialul îi prezintă pe Kakashi Hatake, liderul echipei lui Naruto, Sakura Haruno, o femeie ninja plină de viață și Sasuke Uchiha care dorește să-și răzbune clanul. Blue Bird este din Naruto Shippuden, un anime care continuă seria Naruto. Este o melodie mai lentă care evocă multe emoții. Iar cine nu a urmărit niciodată serialul îl știe totuși pe Naruto din Naruto run, stilul său specific de alergare cunoscut în întreaga lume.

 

Vezi intro-ul aici

2. Attack on Titan – Shinzou wo Sasageyo

Anime-ul Attack on Titan se bazează pe o serie manga cu același nume. Cu o sută de ani în urmă, titanii uriași aproape au distrus rasa umană. Supraviețuitorii s-au înarmat și au construit ziduri uriașe împotriva lor. Viața lor calmă se schimbă brusc când un titan colosal sparge zidul exterior, iar orașul este inundat de titani care mănâncă oameni. Personajele principale Eren, Mikasa și Armin se alătură antrenamentului armatei, astfel încât să poată distruge titanii o dată pentru totdeauna. Shinzou wo Sasageyo îi îndeamnă pe oameni să-și folosească toate puterile pentru a lupta cu titanii. Încearcă să cânți melodia, nu îți vine imediat dorința de a intra în luptă?

 

Vezi intro-ul aici

1. Pokemon – Gotta Catch Them All

Cine nu are un pokemon preferat? Pokemon, monștri de buzunar pe scurt, este probabil cel mai faimos anime din toate timpurile, chiar dacă a început ca o completare a jocurilor Pokemon. Personajul principal este Ash Ketchum cu pokemonul său Pikachu și împreună trec prin diferite aventuri. Există aproximativ 900 de tipuri diferite de Pokemon și fiecare are o putere specială unică. De-a lungul anilor, au existat multe filme pokemon, cel mai nou fiind Detectivul Pikachu din 2019. Cu toate acestea, nu se oprește cu filmele. Anime-ul a primit și un musical numit Pokemon Live! care a avut un turneu în Statele Unite. Gotta Catch Them All este o melodie captivantă pe care o vei cânta mult după ce o auzi. De aceea nu am putut alege altceva pentru numărul unu.

 

Vezi intro-ul aici

Poți găsi produse anime și manga aiciEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top