We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

TOP 5 animale fantastice pe care ni le-am dori ca animale de companie

31. 03. 2022

După ce am citit cu nerăbdare manualul Animale fantastice al lui Newt Scamander, cu siguranță fiecare dintre noi a ales animalele pe care și le-ar dori ca animale de companie. Să ai o pisică sau un câine este grozav, dar ce zici de un occamy sau un niffler? Astăzi, avem o listă cu 5 animale fantastice pe care abia așteptăm să le revedem după o zi de muncă sau de școală.

  1. Niffler

Niffler este un fel de minge mică de blană pe care nu o poți lăsa niciodată singură. Este atras de lucrurile strălucitoare, de aceea este folosit în mod obișnuit de către vânătorii de comori. În viața reală, asta poate fi o mică problemă. Cu câteva ajustări, totuși, poți avea această creatură mică acasă. Trebuie doar să ascunzi toate lingurile, cerceii de aur, monedele și ceasurile. Dacă nu vrei să-ți modifici întregul apartament, ține-l în grădină. Mai știi, poate va găsi o comoară despre care habar nu aveai.

  1. Demiguise

Pentru oamenii relaxați, cel mai bun animal de companie este un demiguise. Această creatură calmă este greu de prins, așa că trebuie să vrea cu adevărat să trăiască cu tine. De asemenea, are două super puteri extraordinare – invizibilitatea și prezicerea viitorului. După cum poți vedea, aceste puteri îl fac practic evaziv. Cu toate acestea, dacă este fericit cu tine, nici măcar nu trebuie să umbli mult după el datorită puterilor sale.

  1. Thunderbird

Thunderbird nu este cu adevărat un animal de companie bun pentru un apartament în oraș, dar dacă ai o fermă sau o proprietate imensă, ar fi potrivit. Această creatură zburătoare poate face o furtună cu magia sa. De asemenea, este destul de sensibil la pericol. Așadar, dacă tunderbird-ul tău are tot ce îi trebuie, ar putea fi un însoțitor grozav. Este atât de popular în lumea vrăjitorilor, încât una dintre casele din școala americană Ilvermorny poartă numele său, este casa din care a făcut parte Tina Goldstein .

  1. Occamy

Occamy, pe de altă parte, este perfect pentru orice apartament și casă. Se poate micșora și mări cu ușurință în funcție de spațiul disponibil. Îl poți duce cu tine la școală, în buzunar sau îi poți lăsa o cameră întreagă în casă. Ai grijă însă, daca are ouă, poate fi foarte agresiv. Ouăle sunt făcute din argint pur, așa că sunt căutate de braconieri. Și nu numai de ei! Gilderoy Lockhart a planificat o linie de șampon cu ingredientul principal – gălbenușul dintr-un ou occamy. Obținerea ouălor fiind foarte periculoasă, Gilderoy a fost nevoit să continue să publice cărți.

  1. Bowtruckle

Și cel mai bun dintre cei mai buni este un bowtruckle. Bowtruckles arată ca niște crenguțe verzi asemănătoare cu o siluetă. Sunt super mici și se potrivesc într-un buzunar de la piept. În apartament, pot locui printre plantele tale sau pe balcon. Ai grijă să nu cadă, sunt greu de găsit în natură. Pickett, un bowtruckle pe care Newt Scamander îl are în filmele Fantastic Beasts, este creatura preferată a actorului său Eddie Redmanye. Este și preferatul nostru, de aceea a luat primul loc.

Și cu asta se încheie lista noastră. Singurul lucru de făcut acum este să aștepți Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Animale FantasticeEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top