Tablouri din Lemn

14. 07. 2016

Arta lemnului are ceva foarte special care nu poate fi găsit în fotografie sau imprimare. Textura și structura lemnului fac orice cameră să pară unicală și personalizată. În dependență de fotografii sau decorații cu care sunt înconjurate, obiectele de lemn au, de obicei, un stil retro. Aici vei găsi câteva tip-uri cum să decorezi casa ta cu obiecte din lemn.

woodenart1

Fă obiectul din lemn o decorație centrală în camera ta

Lemnul de la sine este un material deosebit care nu trebuie combinat cu prea multe poze sau imagini. Este mai bine să decorezi peretele doar cu o piesă din lemn. Urmează regula de aur: mai puțin este mai mult.

Personalizează-ți dormitorul

Îți plac benzile desenate? Ești fan-ul unei trupe sau aștepți cu nerăbdare următoroarea serie din Urzela Tronurilor? Picturile din lemn nu au mereu un stil retro sau vintage. Încearcă ceva modern ca un tablou pe lemn cu Superman or The Beatles!

Bucătăria în stil retro

Tablourile pe lemn au un stil vintage care se privesc perfect într-o bucătărie simplă. De exemplu, Heinz Baked Beans , or sticla vintage de ketchup.

Woodenart2

Camera de baie în stil de plajă

Desigur că poți decora camera de baie cu lemn, dar există doar foarte puține metode cum s-o faceți ca să arate contemporan. Lemnul va arata bine dacă vei crea o atmosferă ca la plajă.

Camera de zi modernă

Dacă veți alege iteme din lemn cu stil modern veți transforma camera de zi într-o galerie de artă. Dacă veți adauga decorații de metal pe masă, spațiul va arata mai contemporan.

 COLECȚIA DE LEMN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite