Sugestii și Trucuri: Decor cu artă pe sticlă

03. 10. 2016

Arta pe sticlă există în diverse forme și mărimi, dar arta pe sticlă pentru pereți este un stil cu adevarat unic atunci când este vorba de decor. Suprafața fină și strălucitoare permite culorilor să iasă în evidență și imaginea pare a fi tridimensională. Este bine dacă puneți un poster sau o imagine înrămată, dar dacă puneți artă pe sticlă, veți aduce decorul pereților la următorul nivel.  Aveți aici câteva sugestii și trucuri folositoare pentru cum puteți aduce stil biroului de acasă, sau orice altă locație cu ajutorul artei pe sticlă pentru pereți!

Sugestii și trucuri pentru stil

Stilul pe care îl iubiți. Iubiți cumva mașini, animale, flori sau poate un oraș anume? Locuința voastră ar trebui să reflecte ceea ce vă reprezintă, așa că prima sugestie este să aduceți stilul cu o imagine ce va vorbi pentru voi.

Sau, alegeți stiluri conform camerei. Pentru bucătărie, puteți alege artă cu mâncare, sau un doc mistic pentru baie.

Dacă aveți dubii atunci când este vorba de stil, încercați ceva ce nu vă poate dezamăgi. Nu puteți greși dacă veți folosi artă pe sticlă alb-negru!

Amestecați diverse elemente decorative pentru o abordare mai creativă. Dacă doriți să adăugați artă pe sticlă în cameră, asta nu înseamnă că nu puteți adăuga și alte elemente decorative. Încercați artă pe lemn, sau înrămați una dintre imprimările voastre artistice, favorite pentru un amestec armonios.

Despre Arta noastră pe sticlă și despre montare

Arta noastră din sticlă este creată folosind culori de calitate, care nu se vor decolora în timp.

Sticla este frumoasă, dar fragilă. Veți fi încântați să aflați că arta noastră pe sticlă este creată dintr-o sticlă specială, care este rezistentă la spargere.

Urmăriți filmulețul nostru și veți putea vedea cât de ușor este să montați minunata artă pe sticlă pe pereții voștrii!

Sugestie bonus: Aveți probleme în a găsi cadoul perfect de sărbători sau pentru o aniversare a unui prieten sau a unei persoane iubite? Arta pe sticlă este cadoul perfect!

Găsiți-vă arta pe sticlă favorită!

 

 Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite