Sugestii și Trucuri: Cadouri perfecte pentru ea

03. 11. 2016

Poate fi provocator să găsești cadoul perfect pentru ea. Nu poți greși atunci când îi cumperi flori de ziua ei, dar de Crăciun poate fi mai dificil. Fie că este pentru mama, sora, prietena, iubita, soția, bunica etc. Sperăm ca aceste sugestii pentru cadouri să te ajute în a găsi cadoul perfect.

Cine este modelul ei în viață?

De regulă există o persoană pe care o admiră. Audrey Hepburn și Marilyn Monroe sunt modele populare, care încă ocupă un loc printre favorite, pentru multe Doamne și Domnișoare. Există posibilitatea ca modelul să  fie un actor, sau actriță, musician, sau un personaj animat. Descoperă de care celebritate, sau artist îi place și găsește-i tabloul perfect, pe care să îl expună cu mândrie, în cameră!

Găsește-i modelul! 

Care este culoarea ei favorită?

Roz? Roșu? VerdeAi posibilitatea de a căuta în funcție de culoarea ei  preferată, pentru a te ajuta în găsirea unui cadou unic.

Mai multă inspirație din tablourile noastre roz! 

Un cadou cu adevărat unic: înrămează o fotografie personală

Probabil dorești să îi oferi ceva unic. Ai cumva o fotografie cu un moment special împărtășit cu ea? Poate că ați fost într-o vacanță împreună, sau ați petrecut timpul cu familia. Încărcați fotografia , opțional, puteți alege și o suprafață mată (va evidenția fotografia), și previzualizați ce tip de ramă se va potrivi cel mai bine cu amintirea.

Oferă-i un cadou unic cu o fotografie personalizată, înrămată! 

Caută-i o cană adorabilă

Poate că ești în căutarea a unui cadou practic. Găsește cana perfectă pe care o va folosi atunci când bea cafea, sau ciocolată caldă. Suntem siguri că nu va lăsa pe nimeni altcineva să o folosească!

Găsește cana perfectă pentru ea! 

Calendare pentru 2017: frumoase și practice

Vom continua cu practicitatea, și anume cu un calendar stilat pentru noul an. Este un cadou folositor și care arată bine, în același timp.  În fiecare lună vor fi notate planuri pentru experiențe excitante, în timp vor apărea imagini noi. Va desena inimioare și memento-uri pe calendarul ei preferat, pe care tu i l-ai oferit!

Dăruiește un calendar pentru 2017! 

Mai ai nevoie de ajutor în alegerea cadourilor?

Atunci inspiră-te cu ghidul nostru pentru cadouri!Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite