We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Și pe tine te-a vrăjit The Witcher? Punem pariu că pe asta n-o știai!

31. 01. 2020

Când ne-am luat rămas-bun de la Game of Thrones primăvara trecută, mulți fani ai seriilor fantasy au fost îngrijorați că nu vor mai avea ce să facă cu timpul lor liber. Dar tronul de oțel nu se topise încă și Netflix Internet Television a și promis iubitorilor de violență și intrigă medievală un nou serial spectaculos – o serie după saga populară din cărți și jocurile video The Witcher! Seria este la fel de bună, dacă nu mai bună decât Game of Thrones, susține marketing-ul. Dacă ne-au mințit puțin, o vom lăsa la latitudinea ta, dar suntem siguri că serialul merită văzut și merită să cumperi câteva produse.😊

Superman Cavill

Deși simpaticul actor britanic, care-l interpretează pe Geralt of Rivia, trebuie să arate ca un superman, ceea ce a și fost în ultimul film DC Comics, cariera sa actoricească a fost destul de nefericită. A fost prea în vârstă ca să interpreteze rolul vampirului Edward Cullen (deși a fost dorit de către autoarea cărților Stephanie Meyer) și prea tânăr ca să fie James Bond în 2005. Iar colegul său, Brandon Routh a luat rolul lui Superman din primul film. Dar acum se bucură de un interes imens și de laude din partea fanilor pentru performanța sa din The Witcher. Chiar și autorul cărților, Andrzej Sapkowski, este foarte mulțumit de el! Și asta înseamnă ceva deoarece acest domn oferă cu greu laude.😊

Dar pentru noul rol, Henry a suferit puțin. Nu doar că s-a antrenat cu sabia cu Vladimir Furdík (The Night King din Game of Thrones), ceea ce a meritat, dar ca să arate sexy în scenele topless, nu a avut voie să bea nici măcar o gură de apă timp de 24 de ore. Iar cu 2 zile înainte, maximum o jumătate de litru. Dar rezultatul a fost un trup mortal. Se pare că mai multe costume au ars în timpul filmărilor.😊

  1. Cu toate că se menționează constant în serie, Geralt nu s-a născut în Rivia. Puternica vrăjitoare Visenna l-a adus în lumea Kaedwen (folosind magia). Atunci de ce Geralt spune că ar fi din Rivia? Răspunsul s-ar putea să te surprindă – ca să își promoveze serviciile! Chiar a învățat să vorbească cu accent Rivian.

  2. Trăsătura caracteristică a lui Geralt, The Witcher este părul argintiu și aspectul dur. Datorită actorului, ai impresia că este un bărbat în vârstă de 45 de ani, dar nu te lăsa înșelat. Cu toate că nu este menționat anume nicăieri, Geralt ar avea vârsta undeva între 90 și 100 de ani. Totuși, părul său nu este alb din cauza vârstei, ci din cauza mutației.

  3. Producția Netflix nu este prima versiune televizată a poveștii lui Geralt. În anul 2001, filmul polonez The Hexer a fost realizat, iar mai târziu serialul. Însă Andrzej Sapkowski s-a distanțat cu strictețe (și nu-l putem acuza).

  4. În timp ce filmul polonez lipsit de succes și serialul au urmat cărțile, versiunea Netflix se inspiră în primul rând din jocul video. De aceea Geralt crește nefiresc de mult tot timpul în serial. Unii susțin că este o actorie proastă, alții că respectă originalul. Iar alții se miră.

Este un hit!

În al doilea episod, Geralt îl întâlnește pe bardul Jaskier, interpretat de către actorul și cântărețul Joey Batey. La sfârșitul episodului, Jaskier cântă noul hit Toss a coin to your Witcher. Cântecul este foarte apreciat de audiența din han. Și nu doar de ei! Acest cântec a devenit imediat un hit viral! Însuși actorul a recunoscut într-unul dintre interviuri că fredonează cântecul de fiecare dată când face duș. De asemenea, a mărturisit că atunci când l-a înregistrat, s-a simțit foarte rău. Cu toate acestea, rezultatul a meritat. Poate autorii vor primi un premiu în curând pentru cea mai bună coloană sonoră.

După un prim sezon puțin confuz, așteptăm al doilea sezon anul viitor, care se anunță a fi mai cuprinzător și inteligibil pentru fanii care nu au citi cărțile, nici nu au jucat jocurile video. Cel puțin asta promite Netflix. Cu siguranță abia așteptăm deoarece suntem mari fani ai cărților, jocurilor video și a seriei!

Vezi colecția The WitcherEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top