We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft este o pictoriță engleză populară care este renumită pentru stilul inconfundabil al picturilor sale. Artista aduce în arta sa umor, personaje identice și completează totul cu o mulțime de culori. Toată lumea s-a îndrăgostit de această artă. Picturile sale sunt potrivite pentru spații reprezentative, chiar și pentru casa ta. Ți-am pregătit câteva exemple. Întreaga colecție o găsești în secțiunea Picturi Imprimate.

INSPIRAȚIE

Sam Toft a parcurs un drum lung înainte de a deveni un pictor respectat. În timpul vieții, a avut diverse joburi până când într-o zi a decis să își schimbe viața și după studii a plecat la Liverpool. Acolo a urmat cursuri de artă și pictură. A fost atât de impresionată încât și-a început cariera de pictoriță. Precum a afirmat, în acel moment s-a regăsit în sfârșit.

COLECȚIE DE CULORI

Își creează picturile din câteva elemente originale. Se inspiră din experiențele ei de viață, dându-le viață folosind o gamă largă de culori. Sam Toft este atentă la fiecare detaliu al picturilor, apoi le semnează și le trimite ea însăși. În colecția noastră poți găsi reproducerile ei minunate pe care le poți avea în casa ta în câteva zile.

Spre colecția Sam ToftDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top