We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: MUZICĂ reducere 15 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft este o pictoriță engleză populară care este renumită pentru stilul inconfundabil al picturilor sale. Artista aduce în arta sa umor, personaje identice și completează totul cu o mulțime de culori. Toată lumea s-a îndrăgostit de această artă. Picturile sale sunt potrivite pentru spații reprezentative, chiar și pentru casa ta. Ți-am pregătit câteva exemple. Întreaga colecție o găsești în secțiunea Picturi Imprimate.

INSPIRAȚIE

Sam Toft a parcurs un drum lung înainte de a deveni un pictor respectat. În timpul vieții, a avut diverse joburi până când într-o zi a decis să își schimbe viața și după studii a plecat la Liverpool. Acolo a urmat cursuri de artă și pictură. A fost atât de impresionată încât și-a început cariera de pictoriță. Precum a afirmat, în acel moment s-a regăsit în sfârșit.

COLECȚIE DE CULORI

Își creează picturile din câteva elemente originale. Se inspiră din experiențele ei de viață, dându-le viață folosind o gamă largă de culori. Sam Toft este atentă la fiecare detaliu al picturilor, apoi le semnează și le trimite ea însăși. În colecția noastră poți găsi reproducerile ei minunate pe care le poți avea în casa ta în câteva zile.

Spre colecția Sam ToftDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top