Recenzii Jocuri Video: Halo Wars 2

24. 03. 2017

Bine ați venit la o categorie nou-nouță pe Blog-ul nostru, cea a recenziilor de jocuri video. Dorim să vă oferim o varietate mare de conținut și cum băieții din compania noastră ne-au rugat să îi lăsăm să creeze recenzii pentru jocuri, nu i-am putut refuza. Primul din listă este noul joc Halo Wars 2, care aduce o poveste intensă pentru supraviețuire preluată din Universul Halo, în lumea RTS. Din păcate nu vom avea apariția unuia dintre cei mai populare personaje din istorie, Masterchief. Toate fiind spuse… sperăm să vă placă toate gândurile noastre adunate special pentru tine și… grijă la spoilere, pentru că vor fi câteva.

Povestea Jocului

În joc, suntem plasați chiar după cele întâmplate în Halo 5, după ce Masterchief a avut… neînțelegerile sale cu Cortana. Suntem la bordul navei UNSC Spirit of Fire, alături de echipa condusă de căpitanul James Cutter. Obiectivele sunt plasate pe parcursul a 12 misiuni diferite. Inamicul este o rasă de tip Covenant, The Banished, condusă de liderul numit Atriox. Scopul final este să oprești inamicii să folosească Arca, pentru a crea noi inele Halo menite pentru distrugere.

Personajele

Le vom împărți în patru categorii. În primul rând, îi avem pe Spartani, care sunt tipicul soldaților spălați pe creiere, crescuți de mici pentru a fi mașinării de luptă, fără personalitate, sau emoții. Numai unul dintre personaje a avut puțină dezvoltare personal, cum ar fi atașamentul față de AI, sacrificial personal și conducerea trupelor UNSC. Sună cunoscut? Păi… sună deoarece este exact ca Masterchier. În al doilea rând avem AI-ul, cu numele Isabel. Ea este personajul meu favorit. Emoțiile sale, fricile și speranțele sale care au fost prezentate în fața echipei, mi-au dat impresia unei persoane vii decât cea a unui robot. Are rolul de ghid pe parcursul misiunilor și preia rolul lui Cortana (când nu era nebună). În final, avem personajul negativ, Atriox, care a primit cea mai mare dezvoltare personală în joc. Mi-a plăcut enorm de mult conceptul său, dar incompetența sa ca lider m-a făcut să judec capacitățile sale de a crea o armată în primul rând.

Jocul

Jocul în sine este ceea ce mi-a oferit plăcere să îl joc. Felul în care s-au creat misiunile, nu au fost repetitive, este bine primit în stilul RTS. Efectele special, soldații și grafica, au fost foarte bine dezvoltate. Nu m-am simțit atât de bine să distrug Banshee și Ghost într-un joc Halo niciodată. Având doar două tabere l-a făcut puțin plictisitor. Civilizația Forerunners putea fi un candidat bun pentru o altă tabără. Are potențial bun pentru a fi jucat din nou pe multiplayer, mecanica jocului fiind una calitativă.

În mare, jocul a fost distractive, dar îi lipsește câteva aspecte narative care trebuie ajustate. Firma abia a atins suprafața Universului RTS și mai are multe de învățat, dar sunt convins că va fi mai bine cu viitoare jocuri. Jocul Halo 2 arată bine dar îi trebuie un scenariu și personaje mai bune. Sperăm că v-a plăcut recenzia și dacă ai sugestii și comentarii de adăugat, fii liber să ne înștiințezi. Iar dacă ți-a plăcut jocul, sau dacă ești fan Halo nu uita să…

Cumperi afișele noastre Halo!

Sursa 1/ Sursa 2

 Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!