Recenzie film: Star Wars VII: The Last Jedi

09. 01. 2018

Of Disney, cât de mult te putem iubi! Fanii Star Wars au fost lăsați pentru mulți ani fără un film nou, sau fără vreo poveste pe care să o descopere. Recent, am fost binecuvântați cu un film în fiecare an – chiar înainte de Crăciun, și a fost ca un cadou dat mai devreme, atunci când pășeam în cinematograf. Am urmărit noul film Star Wars VII: The Last Jedi, și iată ce părere avem despre acesta.

Generația veche, generația nouă

În filmul anterior, The Force Awakens, am reușit deja să vedem conflictul dintre eroii noștri foarte cunoscuți, și noile personaje. În film, este și mai evidențiat faptul că, eroii din prima trilogie, renunță încet, dar sigur la poziția acestora pentru a putea face loc generației noi, în luptă. Rey, Finn și Poe devin noile simboluri ale rezistenței, în timp ce Kylo Ren se afirmă ca noul lord întunecat. Oricât de mult ne-ar plăcea vechii noștri eroi, ne-a făcut plăcere să vedem personaje proaspete pe ecrane!

*Râsete*Țipete*Lacrimi*

Acest film ne-a dus într-un tur al emoțiilor. Cu toții ne-am simțit de parcă am pierdut o persoană apropiată, cineva pe care parcă am cunoscut o viață întreagă, atunci când Han Solo a murit în episodul anterior. Pregătește-ți inima slabă și proaspăt reconstruită pentru încă un tur. Dar nu-ți fă griji, cum ne-am obișnuit cu fețele noi, vei trece cu ușurință peste pierderea unora dintre personajele noastre favorite. De asemenea, sunt unele momente amuzante, cum ar fi creaturile noi, denumite porgs care-l urmăresc pe Chewie peste tot. Acestea sunt absolut adorabile. Deci te vom ierta Disney că ai omorât câțiva dintre eroii noștri din copilărie.

Un film Star Wars adevărat

După primul film, câțiva fani s-au plâns de faptul că viziunea directorului era atât de diferită de cea pe care trilogia primară o urmărea. Însă, ca fani de durată, ni s-a părut că acest film a fost un produs veritabil din universul Star Wars. Săbiile leser, armele și inamicii îi aduce destulă prospețime fără a avea efect asupra continuității din celelalte trilogii. Unul dintre lucrurile pe care le-am putea puncta despre acest film, este faptul că lasă prea multe semne de întrebare. Cine este Snoke? Cum a reușit First Order să ajungă la putere fără ca cineva să poată observa? Cine este Rey? Sperăm ca următoarele filme să aducă și răspunsurile la aceste întrebări. Va trebui să mai așteptăm încă doi ani…

În final, ne-a plăcut mult acest film. Mulțumită unor momente cheie și a efectelor speciale, se pot bucura chiar și oamenii neinițiați. Este pe de parte cel mai bun film al trilogiei.

Cumpără mai multe produse Star Wars 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite