We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: PLĂCUȚE METALICE reducere -15 % ×

Recenzie film: Shazam!

19. 04. 2019

După Aquaman și Wonder Woman, DC Comics trimite în cinematografe filmul Shazam, un erou neobișnuit într-o salopetă roșie cu fulger pe piept și pelerină albă, care în ciuda aspectului, este unul dintre cei mai puternici eroi ai universului DC. Dar numai în anumite condiții. Citește mai departe!

#Cum să devii super erou

A fost odată ca niciodată, 7 magicieni puternici care protejau lumea de 7 păcate mortale. În timp, au început să piară și în final, a rămas doar unul – Shazam. Cu toate acestea, până și el se pregătea să se odihnească în pace, prin urmare a început să își caute un înlocuitor. Trebuia doar să găsească pe cineva cu suflet bun și cu abilitatea de a rezista tentației păcatelor. Floare la ureche. Nu este de mirare că a căutat vreme îndelungată, astfel încât în final, a fost nevoit să coboare așteptările și să accepte pe aproape oricine. Deoarece păcatele deveneau tot mai puternice. Și uite așa, Billy Batson de 14 ani a apărut la castel.

#Spune doar ‘Shazam!’

Billy și-a dobândit superputerile din întâmplare și dacă nu ar fi fost fratele său vitreg Freddy, ne-am fi uitat la un tip foarte puternic făcându-și selfie-uri cu diverși oameni și provocând catastrofe timp de 2 ore. Parte din magia lui Shazam se datorează aspectului său – corp musculos, bine făcut, de adult. Dar numai după ce pronunță cuvântul ”Shazam”. Scenele în care Freddy testează superputerile lui Billy sunt cele mai bune părți din film. În ciuda subiectelor dificile – eroul principal este orfan, iar personajul negativ a fost hărțuit de tatăl și de fratele său când a fost copil – filmul este amuzant și plin de aluzii la Batman și Superman. DC Comics a decis, evident, să facă precum Marvel și să amuze audiența. Cu toate acestea, data viitoare, vă rugăm, mai puțină tragedie!

# Fratele geamăn super erou al lui Superman

Povestea orfanului Billy Bates sună cunoscută; dar cuvântul ”shazam” este asociat mai mult cu aplicația mobilă care folosită pentru a căuta muzică. Asta pentru că Shazam a avut inițial un alt nume. Și știm cu toții care. Captain Marvel. Da, același nume pe care îl are și Carol Danvers de la Marvel. Cum este posibil? La început a fost National Comics Publications (astăzi DC), editorul lui Superman și Fawcett care a publicat Captain Marvel. După părerea lui NCP, Captain Marvel îl copia pe Superman, ba mai mult, avea și mai mult succes, așa că au ajuns aprope la proces. În cele din urmă, ambele părți au decis să scape de Căpitanul Marvel. Prin urmare, a dispărut timp de câțiva ani. A durat decenii până când Marvel a realizat că personajul Captain Marvel nu este folosit de nimeni și l-au schimbat în varianta feminină care a cucerit cinematografele luna trecută.

Merită văzut Shazam? Am spune că da dacă vrei să te distrezi și să nu gândești prea mult. Chiar dacă totuși trebuie să te gândești la ceva – dacă ar fi să devii un super erou, ce super putere ai alege să ai? Să zbori sau să fii invizibil?

Mai multe produse Shazam Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top