We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: POSTERE reducere 20 % ×

Recenzie Film: Omul Furnică şi Viespea

30. 07. 2018

Marvel ne oferă anul acesta un alt film extraordinar – Omul Furnică şi Viespea. După experiența ușor deprimantă oferită de Avengers: Infinity War, am așteptat noile aventuri ale Omului Furnică cu un anume interes, vrând să aflăm cum anume a mai decis Marvel să ne frângă inimile și sufletul anul acesta. I-am văzut deja pe pitic și pe amicul lui zburător și nu ne-am putut abține să nu vă împărtășim părerea noastră despre film.

Povestea prezintă ultimele zile ale Omului Furnică în arest, după evenimentele din Captain America: Civil War. Îi este permis să primească scurte vizite de la încântătoarea lui fiică; cu toate acestea, se emoționează de fiecare data când se gândește cum să își scoată brățara demodată de la gleznă, câștigându-și astfel abilitatea de a-și părăsi casa și de a deveni tatăl care se străduiește să fie. Obiective respectabile; totuși, viața nu uită să lase niște obstacole în drum înainte de a-i da voie să-și urmeze visul. Aventura îl cheamă prin Hank și Hope Pym, care încearcă să își găsească mama și soția pierdută în domeniul cuantic. Bineînțeles, ei cred că Scott este singurul care are abilitățile necesare ca să îi ajute să o găsească.

Narațiunea este ușoară, distractivă și plăcută, în ciuda ticălosului necreativ și banal. Nici un întuneric sau eveniment trist din trecut nu încarcă povestea, lăsând să se desfășoare un film simplu, al cărui singur scop este acela de a fi plăcut. Ca să fim sinceri, ne bucurăm că acest film a fost lansat imediat după Infinity War care se caracterizează printr-un complot sumbru și un final plin de suferință, care ne-a lăsat triști și fără pic de bucurie. Prin urmare, se poate presupune că raționamentul din spatele filmului Omul Furnică și Viespea a fost acela de a-i face pe oameni să se bucure de spectacol, de viață și să emane pozitivitate și bucurie. Cu toate acestea, povestea nu este atât de bogată în scene impresionante și intrigante precum primul film Omul Furnică lansat în 2015. Totuși, are o distribuție de excepție, precum Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michelle Pfeiffer și mulți alții, care fac din acest film un succes.

Pentru toți fanii Ant-Man și Marvel; posterul oficial al filmului va fi adăugat pe site-ul nostru în câteva zile!

Mai multe produse MarvelDecorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2020 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

 

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

 

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top