We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CALENDARE 2020 reducere 20 % Cumpără acum ×

Recenzie film: Justice League. Ne așteptam la mai mult!

04. 12. 2017

Atunci când ți se îndeplinește visul… Da. Cei cinci cei mai faimoși super-eroi și-au unit forțele și au creat o singură echipă. Însă, noi ne-am așteptat la mai multe de la acest film.

Noul film Justice League  reușește să îi adune pe Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash  într-o echipă. Totul începe cu Bruce Wayne care, grăbit, trece peste tot ceea ce definește fiecare erou în parte, numai pentru a-i seduce pentru a lupta împotriva distrugerii planetei.

Filmul promite multă acțiune, dar, nu prea se ține de promisiune. Așteptările au fost mult mai mari. Începutul poveștii este plictisitor. Îi trebuie mult timp echipei pentru a se uni. De asemenea, colaborarea lor nu se poate compara cu cea din Avengers.

Lucrul pe care ni l-au transmis perfect creatorii, a fost impresia că filmul Justice League este unul dintre cele mai bune filme DC. Chiar dacă DC nu este considerat a fi unul dintre cele mai bune studio-uri de film, este evident faptul că au depus mult efort pentru a crea acest film. Totuși, din punctul de vedere al unui fan de benzi desenate, nu i-ar fi stricat filmului să urmeze sprijinul oferit de acestea în a contura mai bine personajele, la nivel individual. Aceste observații sunt valabile și pentru personajele negative, care ar trebui să fie mai bine prezentate.

Persoana care ne-a amuzat cel mai tare a fost Wonder Woman (Gal Gadot) și Batmant (Ben Affleck). La început el a părut a fi puțin imprevizibil, dar și-a stăpânit perfect rolul – ca de obicei. 😉 O surpriză plăcută a fost Aquaman (Jason Mamoa), care a avut fizicul perfect. Nu este surpinzător faptul că acesta s-a dedicat 100% rolului său, cum a făcut și în Conan the Barbarian.

Filmul, cu siguranță nu poate fi învinovățit de un lucru, de efecte! Scena în care Flash se învârte în jurul lui Superman, care se întoarce încet și îl privește, este cu adevărat interesantă. Da, aceasta are ceva cu adevărat special.

Credem că fiecare film DC va crește în calitate! Îi vom oferi 4 stele din 5!

Afișe cu Justice League 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni - Vineri
8:00 - 15:00

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top