Recenzie film: Justice League. Ne așteptam la mai mult!

04. 12. 2017

Atunci când ți se îndeplinește visul… Da. Cei cinci cei mai faimoși super-eroi și-au unit forțele și au creat o singură echipă. Însă, noi ne-am așteptat la mai multe de la acest film.

Noul film Justice League  reușește să îi adune pe Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash  într-o echipă. Totul începe cu Bruce Wayne care, grăbit, trece peste tot ceea ce definește fiecare erou în parte, numai pentru a-i seduce pentru a lupta împotriva distrugerii planetei.

Filmul promite multă acțiune, dar, nu prea se ține de promisiune. Așteptările au fost mult mai mari. Începutul poveștii este plictisitor. Îi trebuie mult timp echipei pentru a se uni. De asemenea, colaborarea lor nu se poate compara cu cea din Avengers.

Lucrul pe care ni l-au transmis perfect creatorii, a fost impresia că filmul Justice League este unul dintre cele mai bune filme DC. Chiar dacă DC nu este considerat a fi unul dintre cele mai bune studio-uri de film, este evident faptul că au depus mult efort pentru a crea acest film. Totuși, din punctul de vedere al unui fan de benzi desenate, nu i-ar fi stricat filmului să urmeze sprijinul oferit de acestea în a contura mai bine personajele, la nivel individual. Aceste observații sunt valabile și pentru personajele negative, care ar trebui să fie mai bine prezentate.

Persoana care ne-a amuzat cel mai tare a fost Wonder Woman (Gal Gadot) și Batmant (Ben Affleck). La început el a părut a fi puțin imprevizibil, dar și-a stăpânit perfect rolul – ca de obicei. 😉 O surpriză plăcută a fost Aquaman (Jason Mamoa), care a avut fizicul perfect. Nu este surpinzător faptul că acesta s-a dedicat 100% rolului său, cum a făcut și în Conan the Barbarian.

Filmul, cu siguranță nu poate fi învinovățit de un lucru, de efecte! Scena în care Flash se învârte în jurul lui Superman, care se întoarce încet și îl privește, este cu adevărat interesantă. Da, aceasta are ceva cu adevărat special.

Credem că fiecare film DC va crește în calitate! Îi vom oferi 4 stele din 5!

Afișe cu Justice League 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite