We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Recenzie: Al 4-lea sezon din Stranger Things

28. 06. 2022

Am fost în sfârșit binecuvântați cu cel de-al 4-lea sezon al seriei Stranger Things. Ei bine, nu unul complet, desigur, pentru că încă două părți vor apărea în iulie, totuși avem șapte episoade spectaculoase. Ai grijă! Articolul conține spoilere, așa că dacă nu l-ai văzut încă, citește pe propriul risc.

În comparație cu sezoanele anterioare, complotul este împărțit în diferite locații. Eleven, Will, Jonathan și Joyce s-au mutat în California, Hopper este în lagărul de muncă rusesc, iar restul protagoniștilor rămân în orașul Hawkins. Cu excepția personajelor vechi, vom cunoaște câteva fețe noi aici. Printre care se numără Eddie, membrul clubului Hellfire, Argyle, prietenul lui Jonathan din California sau principalul răufăcător al întregului sezon, Vecna.

Vecna este un mister pentru noi pentru un sezon întreg, dar expunerea lui este unul dintre cele mai bune momente din sezon. Actorul lui Vecna a fost acoperit de bucăți din costumul său, lipindu-le zilnic pe propria piele. Potrivit distribuției, recordul de finalizare a acoperirii a fost de 6 ore și 20 de minute. În plus, prin CGI, întâlnim unul dintre cei mai înfricoșători antagoniști din serie.

În comparație cu sezoanele precedente, al 4-lea este mult mai înfricoșător. Acest lucru este întărit de câteva referiri la clasicii horror. Scena pe patine se referă la povestea lui Carrie a lui Stephen King, Nancy și Robin în azil seamănă cu o scenă din Tăcerea mieilor, dar cea mai vizibilă asemănare este cu A Nightmare On Elm Street. Nu numai personajele aflate în transă seamănă cu tărâmul viselor lui Freddy Krueger, dar chiar și stilul crimelor lui Vecna este asemănător. Îl poți vedea chiar și pe Freddy însuși în serie. Actorul Robert Englund joacă rolul lui Victor Creel.

Coloana sonoră joacă un rol important în serie. În primele episoade ale celui de-al 4-lea sezon, poți asculta clasici precum California Dreamin’, You Spin Me Round (Like a Record), Dream A Little Dream of Me sau Psycho Killer. Cu toate acestea, cel mai mare succes a fost Running Up That Hill de la Kate Bush. Piesa a urcat pe locul 1 în topul iTunes și pe primele locuri în 34 de țări.

 

Restul sezonului 4 va apărea în curând! Ești pregătit?

 

Stranger ThingsEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top