We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 % ×

Pregătește-te pentru Halloween!

26. 10. 2019

Trebuie să te pregătești bine pentru Halloween – cioplește dovleci, cumpără pânză de păianjen artificială și păianjeni (deoarece păianjenii adevărați sunt deja ascunși pe undeva), scheleți și zombi și decorează-ți casa astfel încât vecinii să te invidieze. Asta dacă nu vor suferi imediat un atac de cord după ce îți vor vedea decorațiunile și vor petrece această sărbătoare în spital. Acesta este mai mult sau mai puțin modul în care ajunul acestei sărbători este prezentat în filmele și serialele americane. Dar nimic nu trebuie exagerat, așa că am pregătit pentru tine acest ghid de Halloween. Pregătește-ți dovleceii și ascute cuțitele, vine inspirația de Halloween!

Dacă te pricepi să folosești cuțitele, încearcă să fii mai creativ anul acesta. 

JACK O´LANTERN ȘI MOTIVUL PENTRU CARE CIOPLIM DOVLECII

Sigur știi că una dintre tradițiile de Halloween este cioplirea dovlecilor în care se pun lumânări. Acest felinar purtat de copii reprezintă un irlandez numit Jack care, potrivit legendei, a fost odată atât de beat într-o noapte de Halloween, încât sufletul său a început încet să îi părăsească trupul. Diavolul însuși a observat asta și a decis să îl ducă pe Jack împreună cu el în iad. Jack nu a vrut să meargă acolo, bineînțeles, și până și în beția sa a reușit să îl păcălească pe diavol. Și a făcut-o de trei ori la rând! În cele din urmă, Jack a scăpat de a merge în iad, chiar și după ce a murit. Diavolul i-a promis după ultimul lor contact că nu îl va duce acolo niciodată și i-a spus lui Jack să se întoarcă de unde a venit. Diavolul i-a dat cărbuni fierbinți ca să îi lumineze calea. Așa că Jack a creat un felinar din dovleac, a pus cărbunii în el și de atunci rătăcește prin lume și își caută locul originii sale. De atunci, oamenii cioplesc dovleci ca să îi lumineze calea. Noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie este magică și lumea celor vii se amestecă cu lumea morților. În alte părți, se spune că felinarele din dovleac reprezintă persoanele dragi trecute în neființă, care se întorc la noi pentru o clipă în această noapte magică.

Adu-ți oaspeții în spiritul Halloween-ului încă de la intrarea în apartament

CUM FACI ROST DE DECORAȚIUNI GROZAVE DE HALLOWEEN

Este tradiție să cioplești dovleci, dar dacă nu ai grădină sau balcon unde să poți pune un felinar, îți recomandăm să faci rost altfel de decorațiuni de Halloween. Este posibil ca în locul sufletelor celor dragi să fii vizitat de insecte. Și nu doar în acea noapte magică! De asemenea, să recunoaștem, nu oricine se pricepe să cioplească un dovleac. (Dar odată ce te înveți, regula este – cu cât este mai mare dovleacul, cu atât este mai ușor să îl tai!) Încearcă să tratezi acest Halloween puțin mai neconvențional și fă-ți rost de decorațiuni mai durabile.  

Dovlecii ciopliți nu mai sunt înfricoșători. Încearcă altceva anul acesta!

CUM SĂ ÎȚI DECOREZI PEREȚII?

O altă tradiție puțin mai modernă de Halloween este vizionarea filmelor horror. De ce să nu îți decorezi casa cu ele? Dacă îți place să-ți sperii prietenii, îți recomandăm să o aduci pe Pennywise, Clovnul, să te ajute. Decorează-ți apartamentul cu baloane roșii și dacă vrei să dai cea mai tare petrecere, servește băuturile din căni 3D cu IT. Dacă Pennywise ți se pare prea mult, Joker poate face atmosfera potrivită de Halloween. Iar acum este și actual! Nu uita să îți întâmpini oaspeții cu un preș de Halloween! Te poți inspira și din seriale TV precum The Walking Dead, Penny Dreadful sau din jocuri video. Îți recomandăm Resident Evil! Dacă nu îți permiți decorațiuni înfricoșătoare deoarece ai copii acasă, ia-ți postere cu Jack din Nightmare Before Christmas sau cu drăguța Vampirina!

ÎNLOCUIEȘTE CIOCOLATA CU MICI CADOURI

Dacă nu aștepți o mulțime de copii să îți cânte la ușă, încearcă să îi faci pe copii tăi fericiți cu ceva mai durabil decât ciocolata anul acesta. Căni, insigne sau brelocuri îi vor bucura cu siguranță! Dacă vrei să îi chinui puțin cu școala, oferă-le caiete și rechizite cu Jack! Inspiră-te din colecția noastră de Halloween și alege cadoul potrivit pentru persoanele dragi. Sau pentru tine, de ce nu, nu vom spune nimănui!😊

VEZI COLECȚIA DE HALLOWEEN DACĂ AI CURAJ!

 Europosters – Decorate your life

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2022 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top