We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Partea nr. 5: Sfaturi despre cum să-ți decorezi biroul

07. 08. 2022

Sfaturi despre cum să îți decorezi biroul

„A nu face nimic este foarte greu de făcut…” Aceasta este o parte a celebrului citat din Leslie Nielson. Din păcate, acesta este doar un citat amuzant. În viața reală, trebuie să muncim adesea și de acasă. Ei bine, nu toată lumea își poate permite luxul de a avea propriul birou doar pentru ei înșiși. Dar nu dispera! Fiecare apartament poate fi redecorat conform nevoilor tale. Găsește un spațiu privat (într-un living de exemplu) – tot ce ai nevoie este un birou drăguț, scaun confortabil și nu în ultimul rând un decor spectaculos!

Cum să faci asta?

  1. Într-un birou bine amenajat, există un loc pentru fiecare lucru și este inacceptabil să îl lași să devină o cameră de depozitare. Dezordinea perturbă grav concentrarea – ceea ce este esențial într-un birou, nu-i așa?
  2. Unde să pui un birou? Potrivit Feng Shui, ar trebui să eviți să stai cu spatele la ușă sau chiar lângă perete. De asemenea, fii cât mai departe posibil de dormitorul tău – acolo te odihnești, nu lucrezi!
  3. Fă-ți rost de un scaun bun! Dacă petreci ore în șir pe calculator, s-ar putea să ai probleme grave de sănătate. Pentru a nu ajunge în această situație, ia-ți un scaun confortabil și de înaltă calitate. Nu uita că, atunci când stai, ar trebui să ai cotul și genunchii într-un unghi drept.
  4. Decorațiunile elegante sunt o necesitate! Este dovedit științific că o cameră care nu este deloc decorată, îți poate scădea motivația de lucru. Dimpotrivă, pereții decorați creează o atmosferă confortabilă în birou și va fi o bucurie să lucrezi acolo.

Sfaturi pentru decorarea pereților

Îți place să călătorești? Atunci hărțile sunt un decor perfect pentru camera de studiu sau birou! Alege dintr-o colecție vastă de hărți cu orașe sau hărți ale lumii care pot fi folosite și ca accesoriu de studiu!

Nu vei da greș cu citate și texte! Se potrivesc foarte bine cu alte ilustrații și postere, dar, în plus, îți pot stimula starea de spirit sau te pot motiva pentru rezultate mai bune! Colecția noastră este imensă! Deci, ce vei alege?

Nu ai chef să pictezi sau să te gândești la combinația de postere și ilustrații? Încearcă fototapetele noastre! Sunt ușor de aplicat și arată rafinat. Îți recomandăm să alegi motive în culori delicate care să nu îți distragă atenția.

Sfatul designerului: Dacă îți dorești un birou stilat, armonizează pereții cu mobilierul. Autocolantele îți pot îmbunătăți cu ușurință biroul sau raftul.

Creează-ți propria oază de liniște care te va motiva să obții performanțe de înaltă calitate chiar și în casa ta îngrijită și confortabilă! Domnii se pot inspira din colecția noastră Man Cave și își pot crea propria lor nișă sau cameră elegantă pentru bărbați, unde pereții vor fi decorați cu postere emblematice cu filme sau ilustrații cu mașini sport. Și doamnele vor admira cu siguranță colecția noastră Women power, care le va confirma că toate femeile sunt unice, independente și frumoase!

În birou

 EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top