We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

Motivează-te la birou cu obiecte decorative frumoase!

13. 06. 2020

Perioada lucratului de acasă este pe terminate și este vremea să ne întoarcem la birou. Dar nu va fi ușor, deoarece ne-a plăcut să lucrăm de acasă! Te vom sfătui cum să faci tranziția din sufragerie și bucătărie înapoi la birou să fie cât mai plăcută…

#Ca acasă

Nu este ieftin să închiriezi si să mobilezi birouri, așa că de cele mai multe ori ne mulțumim cu încăperi mai puțin primitoare. Și este păcat deoarece felul în care arată spațiul de lucru are un impact asupra angajaților. Adu-ți aminte cum a arătat casa sau apartamentul tău înainte de mobilare! Nu te deranjau puțin pereții albi, goi? Suntem siguri că în momentul în care i-ai zugrăvit într-o nuanță plăcută și i-ai decorat cu tablouri în funcție de gusturile tale, ai început să te simți într-adevăr acasă. Iar obiectele decorative pentru casă sau birou nu trebuie să coste mult! Dar vor schimba atmosfera într-o încăpere…😊

 

#Întreabă oamenii ce le place

Dacă vrei să îi faci pe angajați sau pe colegi fericiți cu obiecte decorative noi, întreabă-i ce le place. Înainte să vă întoarceți la birou, oferă-le câteva sugestii. Nu ai timp să cauți ceva? Nici o problemă! Am făcut-o noi pentru tine! Am ales cele mai frumoase și potrivite postere și fotografii care vor fi pe placul echipei tale. Apoi tot ce trebuie să faci este să decizi pe care perete le vei atârna și în ce ramă le vei pune!

Vezi colecția pentru Birou

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu votul – timpul înseamnă bani, urmează aceste sfaturi pentru decorare:

  • Mai puțin înseamnă mai mult – nu doar pentru bugetul tău va fi mai bine dacă nu exagerezi cu multe culori și imagini. Mai ales dacă birou tău este mic sau plin de sertare. 
  • Alege culori plăcute – imaginile alb-negru sunt elegante, dar ai grijă să nu ai toată încăperea doar în aceste culori. Poate fi deprimant pentru angajați. Încearcă să alegi ceva într-o nuanță pastel – galben deschis, verde, albastru sau bej le dă oamenilor o bună dispoziție!
  • Motivație – ai impresia că angajaților tăi le lipsește motivația? Ajută-i cu obiecte decorative motivaționale! Vei găsi cele mai bune și mai motivante în această colecție
  • Temă – Ai o agenție de turism? Motivează-ți angajații (și clienții) cu decorațiuni și fotografii frumoase de călătorie din toată lumea! (putem să imprimăm și fotografiile pe care le-ai făcut tu!) Ești pasionat de modă? Atunci aceste ilustrații de modă vor fi de folos. Îți oferim produse pentru aproape orice tip de business! (Iar dacă l-am ratat pe al tău, nu ezita să ne contactezi – ne va face plăcere să te sfătuim și să realizăm o colecție specială pentru afacerea ta.)

#Mediu plăcut pentru relaxare

Unele companii le oferă angajaților oportunitatea să meargă la sala de sport a companiei în timpul pauzelor, altele au zonă de relaxare cu playstation. Însă ambele sunt solicitante din punct de vedere financiar și spațial. Cu toate acestea, este bine să le oferi angajaților spațiu pentru relaxare. Deși poate ești de părere că oamenii trebuie doar să lucreze la birou, ține minte că o persoană nu este o mașină și după câteva ore de stat jos în fața calculatorului obosește și își pierde abilitatea de a gândi. (Și vei avea nevoie de ideile creative ale angajaților tăi!) Angajații tăi vor fi mai eficienți dacă faci măcar un mic colț pentru un moment de relaxare cu cafea sau o conversație plăcută cu un coleg. Ce ar trebui să conțină?

  • Scaunele – scaunele de la birou sunt de obicei confortabile, dar nu potrivite pentru relaxare. Ia o canapea mică sau un fotoliu puf în birou. 
  • Lumină naturală – dacă spațiul din birou o permite, plasează “zona de relaxare” într-un loc luminos. Dacă trimiți angajatul într-un loc fără geam, s-ar putea să adoarmă în timp ce se relaxează. 
  • Puzzle – dacă vrei ca angajații să își antreneze mintea chiar și în timpul pauzei, ia-le puzzle-uri în zona de relaxare. Această activitate îi va relaxa și în plus, îi va ajuta să repornească procesul de gândire. Îți recomandăm să iei puzzle-uri cu picturi sau orașe celebre. Va dura puțin până când le vor face!
  • Răcoritoare – o minte flămândă nu produce prea multe. Dacă nu vrei ca angajații tăi să meargă la magazin din clipă în clipă, echipează biroul cu un bol de fructe proaspete. Nu uita nici de răcoritoare. 😊

Fie că te hotărăști să renovezi sau doar să cumperi câteva fotografii, suntem siguri că angajații tăi vor aprecia eforturile. Am avut o perioadă dificilă din cauza coronavirusului, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăim în continuare cu frică și cu o proastă dispoziție. Dacă poți, nu îți stresa angajații, ci dă-le în schimb putere și motivație arătându-le cât de mult îți pasă de ei și de starea lor de bine. Vei vedea că angajații fericiți vor lucra la potențial de 150% fără frică!

Inspiră-te din colecția pentru birou

 EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top