We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

MARKETPLACE: Cum arată o operă de artă perfectă

12. 06. 2022

Insistăm să imprimăm produse de înaltă calitate pentru a-i face pe clienții noștri fericiți. De aceea, am pregătit acest ghid pentru tine, astfel încât să fii sigur că vei încărca cele mai bune lucrări de artă posibile. Nerespectarea regulilor noastre poate duce la neaprobarea lucrărilor tale de către echipa noastră de curatori sau returnarea de către un client, lucru pe care nimeni nu-l dorește.

Deci, ce trebuie să faci pentru a preveni respingerea încărcărilor tale?

Urmează regulile noastre pentru încărcare:

 • Încarcă numai imagini de înaltă calitate în format JPG.
 • Dimensiunea maximă a unui fișier încărcat este de 20 MB.
 • Dimensiunea fișierului trebuie să fie de cel puțin 2000 de pixeli pe partea mai mică, cu cel puțin 150 DPI.
 • Raporturile recomandate sunt 2:3, 3:4 sau 1:1. În cazul unor rapoarte diferite, este posibil să nu putem oferi toate opțiunile noastre de imprimare.

Nu fă asta:

 • Nu încărca mai mult de 10 fișiere simultan, astfel încât sistemul nostru să aibă suficient timp pentru a procesa fișierele – mai ales dacă sunt la o rezoluție înaltă.
 • Nu plasa textul sau conținutul prea aproape de marginea lucrării de artă.
 • Nu adăuga rame în compoziție.
 • Nu mări manual dimensiunile pixelilor imaginilor.
 • Nu adăuga filtre pentru a încerca să crești calitatea imaginilor.

Înainte de a încărca, asigură-te că:

 • Tu ești proprietarul operei de artă.
 • Lucrările tale de artă nu încalcă morala, publicitatea, confidențialitatea sau orice alte drepturi (drepturi de autor) ale altei persoane sau terțe părți.

Cele mai frecvente greșeli la încărcarea operelor de artă

1. Încarci imagini de proastă calitate.

Trebuie să fii sigur de cea mai înaltă calitate a încărcărilor tale. Toate texturile granulate și fundalurile neclare vor fi detectate ca factori de calitate scăzută care nu îndeplinesc cerințele noastre de imprimare. Ține cont de asta deoarece am putea respinge o imagine care ar putea arăta prost pe o imprimare de dimensiuni mari.

Te rugăm să respecți regulile noastre menționate mai sus și să încarci numai acele imagini care au cel puțin 2000 px la dimensiune mai mică, cu cât mai multe, cu atât mai bine, dar te rugăm să nu depășești 20 MB în dimensiunea totală.

2. Crește manual dimensiunile pixelilor sau folosește filtre pentru a crește calitatea imaginii.

Odată ce creezi o operă de artă într-o singură dimensiune, nu ar trebui să o mărești manual doar pentru a îndeplini cerințele noastre. Întâlnim acest caz zilnic și îl putem recunoaște cu siguranță.

Filtrele pot fi folosite și știm că îți pot face arta să pară interesantă, dar folosește-le cu înțelepciune. Filtrele au sens atâta timp cât nu sunt folosite pentru a face ceva rău să arate bine. Amintește-ți că imprimarea ar putea intensifica efectul de filtru, așa că, dacă nu ești sigur de claritatea designului, nu pune filtru pe el doar pentru a acoperi defectele operei de artă.

3. Textul sau conținutul important este mult prea aproape de margine.

Când creezi modelele tale, nu uita să lăși spațiu în jurul caracteristicilor importante care îți fac opera de artă specială. Altfel riști ca aceasta să fie tăiată în timpul imprimării pe pânză.

4. Folosește o ramă de culoare în jurul modelului

Nu este recomandat să folosești o ramă în cadrul lucrării tale de artă, deoarece poți alege opțiunea de chenar alb sau negru în timp ce imprimi lucrările tale de artă în e-shop-ul nostru.

5. Uploadează mai multe imagini cu doar o paletă de culori ușor modificată sau un mic detaliu.

Credem că îți poți umple colecția magazinului de artă într-un mod diferit dacă folosești din nou aceleași modele și doar le schimbi culoarea. Originalitatea îți va aduce puncte în plus.

Acum știi tot ce trebuie să știi despre uploadarea operelor de artă. Deci, începe chiar acum!

 

Tags: Art, marketplace


EuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top