Inspirație: Trendurile de design interior pentru anul următor!

11. 09. 2017

Atunci când discutăm despre design pentru noul tău spațiu interior, sau pentru un redesign al celui învechit, este posibil ca voi să nu vă faceți cercetarea pentru trendurile anului ce urmează ci doar pentru cel în care vă aflați. Dar noi? Noi suntem puțin mai curioși! Am găsit diverse modalități de a vă face interiorul locuinței mai actualizat și chiar etern. Am găsit culorile specifice Design-ului interior al anului 2018!

Artă Montată

Diferitele combinații de culori nu sunt un subiect de discuție doar pentru lumea fashion, ci și pentru lumea design-ului interior. Instituțiile specializate pe culori și pe design interior, împreună cu designerii cei mai talentați încearcă să creeze paletele perfecte de culori, din combinații unice. Am aruncat o privire peste aceste combinații și am regăsit câteva în categoria noastră de artă montată.

Arta montată  este creeată printr-o imprimare calitativă pe hârtie de vinil. Stratul de deasupra este creat cu ajutorul laminării cu ultra violete, împreună cu o structură specifică a pânzei, care completează efectul final. Un avantaj este reprezentat de această hârtie de vinil și de un atașament special pe un panou sandwich care unește strâns arta, imaginea nu se modifică și se umple. Mânerele și diblurile se asortează cu arta pentru ați fi mai ușor să atârni imaginea pe perete. Mai arată unul dintre cele mai mari avantaje și anume faptul că ai posibilitatea de a le curăța cu ușurință de praf.

Cine anume se află în spatele acestor sugestii? Institutul Mondial al Paletelor de culori – în frunte cu Leatrice Eiseman, care ne prezintă cele trei palete de culori ale anului următor, pe care le așteptăm cu mult drag! Acestea sunt numite: Afinitate, Conectivitate și Sinceritate. Hai să ne uităm peste acestea și să ne inspirăm cu Artă Montată colorată.

Afinitate

Artă montată vacanță în paradis, diverse mărimi

Conectivitate

Artă montată Pace în doc, diverse mărimi

Artă montată Răsărit pe coastă, 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Sinceritate

Artă Montată Marele zid Chinezesc, Munți, diverse mărimi

Artă Montată Pești, 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

 

Dorești să vezi mai multă artă montată? 

Sursa 1 / Sursa 2

 

Lucia

Peace, love and fun! Spreading peace. Loving art and enthusiasm. Having fun by doing everything as good as I can.

www.instagram.com/ejdznerka/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite