We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: NATURĂ & PEISAJ - POSTERE reducere 20% Cumpără acum ×

Inspirație: Trendurile de design interior pentru anul următor!

11. 09. 2017

Atunci când discutăm despre design pentru noul tău spațiu interior, sau pentru un redesign al celui învechit, este posibil ca voi să nu vă faceți cercetarea pentru trendurile anului ce urmează ci doar pentru cel în care vă aflați. Dar noi? Noi suntem puțin mai curioși! Am găsit diverse modalități de a vă face interiorul locuinței mai actualizat și chiar etern. Am găsit culorile specifice Design-ului interior al anului 2018!

Artă Montată

Diferitele combinații de culori nu sunt un subiect de discuție doar pentru lumea fashion, ci și pentru lumea design-ului interior. Instituțiile specializate pe culori și pe design interior, împreună cu designerii cei mai talentați încearcă să creeze paletele perfecte de culori, din combinații unice. Am aruncat o privire peste aceste combinații și am regăsit câteva în categoria noastră de artă montată.

Arta montată  este creeată printr-o imprimare calitativă pe hârtie de vinil. Stratul de deasupra este creat cu ajutorul laminării cu ultra violete, împreună cu o structură specifică a pânzei, care completează efectul final. Un avantaj este reprezentat de această hârtie de vinil și de un atașament special pe un panou sandwich care unește strâns arta, imaginea nu se modifică și se umple. Mânerele și diblurile se asortează cu arta pentru ați fi mai ușor să atârni imaginea pe perete. Mai arată unul dintre cele mai mari avantaje și anume faptul că ai posibilitatea de a le curăța cu ușurință de praf.

Cine anume se află în spatele acestor sugestii? Institutul Mondial al Paletelor de culori – în frunte cu Leatrice Eiseman, care ne prezintă cele trei palete de culori ale anului următor, pe care le așteptăm cu mult drag! Acestea sunt numite: Afinitate, Conectivitate și Sinceritate. Hai să ne uităm peste acestea și să ne inspirăm cu Artă Montată colorată.

Afinitate

Artă montată vacanță în paradis, diverse mărimi

Conectivitate

Artă montată Pace în doc, diverse mărimi

Artă montată Răsărit pe coastă, 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Sinceritate

Artă Montată Marele zid Chinezesc, Munți, diverse mărimi

Artă Montată Pești, 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

 

Dorești să vezi mai multă artă montată? 

Sursa 1 / Sursa 2

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top