Inspirație: Totul despre Anime și Manga

26. 01. 2017

Te-ai gândit vreodată care este diferența dintre anime și manga? Păi… amândouă își au originea din Japonia, dar anime sunt animații, iar manga sunt benzi desenate (de regulă alb-negru). Multe dintre manga ajung mai târziu să fie adaptate în animații. Ești un fan înrăit manga/anime? Chiar dacă nu ești, noi dorim să îți facem cunoștință cu favoritele noastre!

 

Naruto

Manga-ul, transformat într-un serial anime, urmărește călătoria unui tânăr ninja pe nume Naruto Uzumaki.  În satul său, el speră să devină un Hokage, care este cel mai puternic lider ninja. Naruto poartă de obicei îmbrăcăminte portocalie și o bandană care este folosită să protejeze fruntea.

Cumpără toate produsele cu Naruto!

 

Dragonball Z

De asemenea, început ca un manga, îl are pe Goku ca personaj principal și multe alte personaje pozitive, care au ca misiune, protejarea întregii planete de răufăcători, din toate colțurile Universului. Acest anime recunoscut la nivel internațional a creat peste 15 filme și 148 de jocuri video (majoritatea lansate în Japonia).

Găsește-ți afișul favorit cu Dragonball Z! 

 

Death Note

„Protagonistul” Light Yagami este un licean care găsește un carnețel magic alături de păzitorul acestuia pe nume Ryuk. Light poate folosi carnețelul pentru a ucide persoane al căror nume îl știe. Povestea îl urmărește pe Light cât timp încearcă să îi omoare pe „rău-făcători” în timp ce detectivul L încearcă să îl oprească.

Cumpără din colecția Death Note!

 

Tokyo Ghoul

Magia acestei lumi include și ghouls care conviețuiesc alături de oameni, în secret, deoarece aceștia trebuie să consume carnea oamenilor pentru a putea supraviețui. Ghouls dețin abilități puternice, iar ochii acestora se pot transforma în roșu dacă sunt provocați. Personajul principal uman Ken Kaneki se transformă pe jumătate în ghoul de pe urma urma unei operații, prin care primit organe de la un ghoul.  El trebuie să mănânce carne de om și încearcă să poarte o viață umană pentru a putea supraviețui. Există multe organizații umane care încearcă să îi găsească și să îi omoare pe ghouls.

Vezi întreaga colecție Tokyo Ghoul!

Și

Cumpără toate produsele noastre anime! Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite