Inspirație: Tablouri alb – negru

23. 05. 2017

Alb și negru se potrivește precum yin și yang. Combinarea culorilor a fost și va rămâne un clasic. Decorarea locuinței cu aceste culori este o metodă rapidă și ușoară de a adăuga un farmec în spațiul locuibil. Aici, găsești puțină inspirație, din partea noastră, aleasă special pentru tine ca să te ajute să îți crești domiciliul umil.

Fototapete

Dacă ai mult spațiu alb în camera ta, amplasarea unor fototapete, este o metodă rapidă și ușoară pentru a îl umple. Prin utilizarea unor culori simple,  alb și negru (cu nuanțe de gri), imaginea poate fi ceva mult mai complex. Poți alege din design-urile noastre abstracte, cu scene din natură, sau imprimeurile psihedelice!

Cumpără toate fototapetele noastre alb și negru! 

Tablouri pe sticlă

Dorești ceva diferit pentru pereții tăi? Tablourile noastre pe sticlă sunt decorațiuni elegante. Imaginile alb-negru sunt accentuate de un strat subțire de sticlă, și sunt ușor de montat!

Urmărește tablourile noastre pe sticlă, alb-negru! 

Fotografii alb-negru

Atârnă o fotografie alb-negru care să reprezinte panorama, din orașul favorit, sau actrița favorită. Ai posibilitatea de a încărca memoria favorită și o vom imprima, și înrăma pentru tine! Memoriile minunate vor arăta și mai bine pe alb-negru.

Încarcă și comandă fotografia ta alb-negru! 

Adaugă o ramă

Frumusețea imaginilor alb-negru se regăsește în felul prin care se potrivesc cu orice tip de culoare și cu orice interior. Avem peste 50 de tipuri de agățători și rame din care poți alege, pe diverse culori. Nu ești sigur din ce poți alege? Pune un click pe rama favorită și vei avea posibilitatea de a o previzualiza pe site-ul nostru, să vezi cum va arăta!

Cumpără toate tablourile noastre alb-negru!

 

 Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite