Inspirație: Salutare primăvară! Decorează elegant cu flori.

03. 04. 2017

Zilele reci s-au încheiat (să sperăm), iar primăvara a înflorit cu flori colorate. Desigur că prin poziționarea unor flori pe masa de cină, sau pe noptieră, se poate decora folosind mama natură, dar noi ne-am gândit și la alte sugestii pline de inspirație, care te vor ajuta în păstrarea prospețimii camerei pentru întregul an! Aceste flori nu curg și vor fi proaspete pentru totdeauna!

Fototapete

O modalitate ușoară de a decora un perete gol, este printr-un fototapet. Poți să umpli spațiile albe și plictisitoare și vei crea o impresie MARE!

Cumpără toate fototapeturile noastre cu natură! 

Tablouri din sticlă

Tablourile noastre frumoase, din sticlă reprezintă un strat subțire de eleganță. Suprafața strălucitoare empatizează imaginea și face ca florile să pară și mai frumoase! Dacă dorești piese de artă luxoase, încearcă un tablou de sticlă pentru a-ți evidenția locuința!

Găsește floarea perfectă cu tablourile noastre din sticlă! 

Înrămează florile

Te-ai holbat vreodată la o poză cu flori, care nu va învechi niciodată? Adaugă o ramă la poza cu floarea ta favorită și încearcă să o faci mai atrăgătoare! Dorești o piesă de artă originală? Fă o poză cu florile primăverii, încarcă fotografia și adaugă rama favorită! Sau…

Alege din fotografiile noastre cu flori, alese cu mâna! 

Imprimeuri artistice

O altă cale de a adăuga eleganță este folosind imprimeurile artistice. Ne îndrăgostim direct de picturile lui Vincent Van Gogh cu boboci, floarea Soarelui și iris. Dar să nu uităm de picturile florale ale lui Claude Monet și Gustav Klimt.

Vezi mai multe tablouri cu flori! Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite