We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: POSTERE CU JOCURI Cumpără acum ×

Inspirație: Să fim mai buni de Crăciun alături de MARVEL

26. 12. 2016

Este a doua zi de Crăciun și cum încă ne bucurăm de zilele libere, de mâncărurile mamei și de vinul fiert, am hotărât să aruncăm o privire peste poveștile de Crăciun, din trecut. Poveștile unchiului și ale bunicului sunt desigur cele mai interesante, dar am zis să aflăm și ce au făcut de Sărbători, eroii noștri favoriți din lumea MARVEL. Povestea se numește „Marvel Holiday Special: 2005 (Marvel Holiday Specials”. Acum, să ne pregătim căciulile de Moș Crăciun, săniuța cu zurgălăi și să zburăm într-o lume de povești.

the-avengers-age-of-ultron-re-assemble-i24401

Povestea începe cu Spiderman, care a întârziat, ca de obicei, pentru petrecerea de Crăciun a celor din Avengers, care are loc la casa Dr. Strange. Acolo se aflau mulți dintre super-eroii noștri preferați, precum Wolverine, Iron Man, Spiderwoman, Luke Cake și mulți alții. Mary Jane se afla și ea la o petrecere și îl aștepta pe Spidey. Acesta a ajuns într-un final și a apucat să audă discuțiile interesante dintre Wolverine, Mary Jane și Iron Man. Wolverine se oferea să o scape de Spiderman, iar Tony puncta faptul că este bogat.

Toată lumea se simțea bine la petrecere și admirau decorațiunile de Crăciun, printre care și un vâsc. Băieții profitau de acesta și încercau să câștige un pupic din partea frumoasei Spiderwomen. Ea a observat că este destul de ciudat faptul că oriunde ar fi în încăpere, vâscul o urmărea. Mai târziu a aflat că este defapt o mică dronă, care era controlată de către Iron Man, după care s-a răzbunat pe el, într-un mod civilizat (aruncându-l printr-un perete).

Între timp, într-o altă zonă a orașului un geniu pe nume Virginia, a reușit să creeze un Moș Crăciun robotic pentru a dovedi faptul că acesta există și că va livra cadourile la toți copiii cuminți. Când și-a luat zborul cu sania trasă de renii holografici, a strigat: „Hohoho! Crăciun Fericit tuturor, mai puțin celor din Avengers! Aceștia trebuie să fie distruși!”. Virginia s-a speriat și și-a dat seama că a făcut o mare greșeală.

Înapoi la petrecere, noul membru Avengers, Gravity, încearcă să intre înăuntru, dar este respins de către Jarvis (care a crezut că este un colindător) și de Wolverine (pentru că este Wolverine). Gravity este primit într-un final, de către Luke Cage și se poate bucura de petrecere. Tot aici, She-hulk se luptă cu pomul de Crăciun (care este o plantă carnivoră) și îl învinge cu ajutorul lui Spiderman care îl leagă într-o beteală făcută din pânza sa. Totul părea magic până când și-a făcut apariția Moș Crăciun robot și i-a atacat pe toți. Robotul era defapt Ultron, care își spunea acum Santron (Moș Ultron). Geniile din grup s-au gândit la un plan de a-l doborî și l-au păcălit cu singura sa slăbiciune, fursecurile de Crăciun. În aceste fursecuri se aflau dispozitive electro magnetice care l-au dezactivat pe Santron.

Odată cu victoria, echipa a dorit să afle cine l-a creat și au văzut o hologramă cu Virgina, când era mică. Copiii de la școală râdeau de ea, pentru că ea credea în Moș Crăciun și din această cauză a creat robotul, folosind bucățile din Ultron care erau împrăștiate după lupte. Emoționați de această poveste, toți au căutat-o pe Virginia și au invitat-o la petrecere, deoarece ea nu era o persoană rea. Acesta a avut o discuție cu Captain America, care i-a spus că „Atâta timp cât există generozitate și devotament pentru a crea bucurii, tot timpul va exista un Moș Crăciun”.

Aceasta a fost povestioara de Crăciun. Sperăm că v-a plăcut. Postarea a fost creată cu ajutorul filmulețului făcut de către cei de la Comicstorian (Îl puteți urmări dacă apăsați pe numele lor). Este o poveste amuzantă și frumoasă pe care o recomandăm. Sărbători fericite în continuare! Și nu uitați să…

Împărtășiți Fericirea!Decorate your life!

Cu Europosters, suntem pe piață din anul 1999 și în timp am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, imagini, reproduceri de tablouri și diferite produse. Creștem în fiecare an și încercăm să ne adaptăm oferta în funcție de preferințele tale. Îți putem printa posterele, înrăma fotografiile sau te putem inspira cu blogul nostru, unde poți găsi multe noutăți din filme, seriale TV și multe idei noi de design interior.

Hai să vizitezi site-ul nostru și să găsești exact ceea ce lipsește din casa ta.

 

© 1999 - 2019 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top