We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: TABLOURI PE PÂNZĂ reducere -20 % ×

INSPIRAȚIE: PICTORI CELEBRI LA TINE ACASĂ

30. 10. 2019

Dacă un admirator al picturilor originale, îți recomandăm să îți cumperi picturi imprimate. Te poți bucura de picturi și fotografii ale artiștilor celebri, fără să îți fagi gaură în buget. Scopul nostru este să păstrăm frumusețea artei, așa că oferim reproducem ale unor artiști renumiți în întreaga lume precum Salvador DaliAlfons MuchaVincent Van GoghSam Toft și Banksy. Le poți imprima picturile pe pânză sau ca și postere. 

VINCENT VAN GOGH ȘI ARTA SA

Viața și arat lui Vincent van Gogh, un pictor olandez din secolul XIX, au fost pline de secrete și mituri. Ca urmare a dezamăgirii în dragoste, a pornit în căutarea sensului vieții. Scopul picturilor sale a fost acela de a găsi adevărul, în lucrările lui acorda o mare atenție detaliilor, fețelor umane și expresiilor faciale. A fost inspirat de arta japoneză, care i-au făCut picturile să strălucească în culori mai puternice și o atmosferă mai lejeră. În această perioadă, au fost create o serie de tablouri cu studii de flori, artă japoneză și scene din Paris. Reproduceri pictoriale ale celor mai faimoase lucrări ale sale precum Terrace of the Café at NightRed VineyardStarry Night și Sunflower pot fi găsite pe site-ul nostru. 

PICTURI DE SALVADOR DALI

Pictor spaniol, fotograf și sculptor al secolului XX, a fost cunoscut pentru lucrările sale suprarealiste, precum și pentru mustața ca a lui Diego Velázquez. În Paris, l-a întâlnit pe Pablo Picasso, care l-a ajutat să se alăture grupului de pictori avangardiști. Lucrările sale se bazează pe imagini din vis, unde lucrurile de zi cu zi iau forme neobișnuite. În picturile sale, a fost devotat detaliilor și transmitea subtil mesaje sexuale sau violente. 

ARTĂ DE GUSTAV KLIMT

Dacă îți place celebrul pictor austriac Gustav Klimt, care a trăit în Viena la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX și picturile sale pline de linii distinctive, păr curgător, flori, forme geometrice și teme mitice, nu trebuie să disperi. Poți comanda reproduceri ale acestui artist care a realizat cele Patru Alegorii de pe tavanul Palatului Sturany din Viena, a decorat tavanul spa-ului din Karlovy Vary și Villa Hermes – reședința reginei Elisabeta. Picturile sale pot fi ideale pentru orice cameră din casa ta. 

INSPIRAȚIE DIN PREZENT 

Picturile frumoase nu au fost create doar în trecut, multe se realizează chiar și în ziua de azi. 

SAM TOFT

Sam Toft este o pictoriță engleză faimoasă pentru stilul inconfundabil de picturi. Artista aduce prin arta sa umorul simplu, personaje identice și completează totul cu multe culori. Toată lumea s-a îndrăgostit de arta sa. Picturile sale sunt reprezentative pentru spații, dar și pentru locuințe. Ți-am pregătit câteva dintre ele, totuși, poți găsi întreaga colecție în categoria Artă murală

ANNETTE SCHMUCKER

Pictorița germană  Annette Schmucker iubește varietatea în picturi și mereu alege teme și tehnici diferite. Ea utilizează des mai multe imagini simultan. Scopul ei este să reprezinte combinația dintre lumină și spațiu. Lucrează atât cu motive concrete, cât și cu abstracte și îi place să combine diferite teme. În prezent este inspirată de oameni. Tehnicile pe care le folosește sunt diferite: datorită strălucirii lor, vopselele în ulei joacă un rol major în majoritatea picturilor. 

 

SPRE COLECȚIA DE PICTURI IMPRIMATEDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top