We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % la produsele selectate OBȚINE UN COD DE REDUCERE

INSPIRAȚIE: PICTORI CELEBRI LA TINE ACASĂ

30. 10. 2019

Dacă un admirator al picturilor originale, îți recomandăm să îți cumperi picturi imprimate. Te poți bucura de picturi și fotografii ale artiștilor celebri, fără să îți fagi gaură în buget. Scopul nostru este să păstrăm frumusețea artei, așa că oferim reproducem ale unor artiști renumiți în întreaga lume precum Salvador DaliAlfons MuchaVincent Van GoghSam Toft și Banksy. Le poți imprima picturile pe pânză sau ca și postere. 

VINCENT VAN GOGH ȘI ARTA SA

Viața și arat lui Vincent van Gogh, un pictor olandez din secolul XIX, au fost pline de secrete și mituri. Ca urmare a dezamăgirii în dragoste, a pornit în căutarea sensului vieții. Scopul picturilor sale a fost acela de a găsi adevărul, în lucrările lui acorda o mare atenție detaliilor, fețelor umane și expresiilor faciale. A fost inspirat de arta japoneză, care i-au făCut picturile să strălucească în culori mai puternice și o atmosferă mai lejeră. În această perioadă, au fost create o serie de tablouri cu studii de flori, artă japoneză și scene din Paris. Reproduceri pictoriale ale celor mai faimoase lucrări ale sale precum Terrace of the Café at NightRed VineyardStarry Night și Sunflower pot fi găsite pe site-ul nostru. 

PICTURI DE SALVADOR DALI

Pictor spaniol, fotograf și sculptor al secolului XX, a fost cunoscut pentru lucrările sale suprarealiste, precum și pentru mustața ca a lui Diego Velázquez. În Paris, l-a întâlnit pe Pablo Picasso, care l-a ajutat să se alăture grupului de pictori avangardiști. Lucrările sale se bazează pe imagini din vis, unde lucrurile de zi cu zi iau forme neobișnuite. În picturile sale, a fost devotat detaliilor și transmitea subtil mesaje sexuale sau violente. 

ARTĂ DE GUSTAV KLIMT

Dacă îți place celebrul pictor austriac Gustav Klimt, care a trăit în Viena la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX și picturile sale pline de linii distinctive, păr curgător, flori, forme geometrice și teme mitice, nu trebuie să disperi. Poți comanda reproduceri ale acestui artist care a realizat cele Patru Alegorii de pe tavanul Palatului Sturany din Viena, a decorat tavanul spa-ului din Karlovy Vary și Villa Hermes – reședința reginei Elisabeta. Picturile sale pot fi ideale pentru orice cameră din casa ta. 

INSPIRAȚIE DIN PREZENT 

Picturile frumoase nu au fost create doar în trecut, multe se realizează chiar și în ziua de azi. 

SAM TOFT

Sam Toft este o pictoriță engleză faimoasă pentru stilul inconfundabil de picturi. Artista aduce prin arta sa umorul simplu, personaje identice și completează totul cu multe culori. Toată lumea s-a îndrăgostit de arta sa. Picturile sale sunt reprezentative pentru spații, dar și pentru locuințe. Ți-am pregătit câteva dintre ele, totuși, poți găsi întreaga colecție în categoria Artă murală

ANNETTE SCHMUCKER

Pictorița germană  Annette Schmucker iubește varietatea în picturi și mereu alege teme și tehnici diferite. Ea utilizează des mai multe imagini simultan. Scopul ei este să reprezinte combinația dintre lumină și spațiu. Lucrează atât cu motive concrete, cât și cu abstracte și îi place să combine diferite teme. În prezent este inspirată de oameni. Tehnicile pe care le folosește sunt diferite: datorită strălucirii lor, vopselele în ulei joacă un rol major în majoritatea picturilor. 

 

SPRE COLECȚIA DE PICTURI IMPRIMATEEuropostersDecorează-ți viața

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top