We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂNI reducere -15% ×

Inspirație: Pânză – material de epocă, element din interior

19. 07. 2017

Arată bine, este ușor de spălat, cântărește puțin și este tradițională. Aceasta este arta noastră imprimată pe pânză. Atunci când vorbim despre pânză, ar trebui să  ne aducem aminte de importanța acesteia în lume, de când a apărut istoria scrisă. Primele pânze erau făcute din cânepă și din in, după care, au fost înlocuite de bumbac și de materiale fabricate. În vremurile de troc, a fost folosită în loc de bani. Croitorii utilizau pânza pentru rochii cusute, iar pictorii o utilizau pentru a picta pe aceasta. Acum poți folosi pânza pentru a-ți decora pereții. Trebuie doar să alegi categoria potrivită a tablourilor noastre imprimate, sau îți poți alege propria fotografie și o vom imprima cu plăcere pentru tine, pe o pânză.

Modele cu filme

Pe lângă afișele cu filme, îți oferim imprimeurile noastre pe pânză. Hai să aruncăm o privire peste categoriile de filme și să îți găsim filmul tău favorit! Aceste imprimeuri îți vor face serile de film și mai plăcute!

Filmul tău favorit pe pânză! 

Modele Retro

Fiecare deceniu are farmecul său. Hai să ne amintim de niște modele retro și să ne regăsim în simplitatea acestora. Ți-au plăcut primele episode din Star Wars, Agent 007 sau benzile desenate DC? Sau poate îți place doar stilul retro? Atunci această categorie ți se va potrivi.

Urmărește categoria de stil retro pe pânză

Artă

Se spune că cel care nu creează, nu există și din acest motiv, arta este sursa de insirație, cea mai bună pentru noi. Un mix de modele ale artiștilor populari, sau arta plină de natură, vibrațiile dansului, jocuri sau serialul și filmul tău favorit. Depinde de tine. Fiecare persoană poate găsi ceva în această categorie.

Muzică

Muzica în toată splendoarea sa, reprezintă un moment dedicat nouă. Este acel lucru care ne eliberează gândirea și ne inspiră. Am ales din unele dintre cele mai faimoase trupe pentru această categorie. Dacă Beatles a avut succes, atunci și pereții tăi vor avea la fel, cu ajutorul acestora! Sau ai posibilitatea de a încerca o altă trupă legendară precum Queen sau extravagantul David Bowie.

Cumpără din imprimeurile noastre pe pânză, cu muzică

Imprimeuri pe pânză, personalizate

Fotografiile sau design-urile tale favorite pot fi imprimate la noi! Poți alege poza și dimensiunile tale și o vei primi imprimată pe o pânză din bumbac de calitate, acompaniată de o ramă din lemn. Ar fi un cadou minunat pentru tine, sau pentru un prieten sau rudă apropiată.

Comandă imprimeurile tale personalizate pe pânză

Sursă 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top