Inspirație: Natură în interiorul locuinței tale

06. 03. 2017

Fie că ai crescut la țară, fie că iubești să practici ieșirile cu cortul la aer liber, natura este ceva cu adevărat special. Orice ți-ar veni în minte atunci când spunem mama natură, putem fi cu toții de acord că este ceva cu adevărat pașnic și uimitor de frumos. Uneori ne-am putea găsi într-o situație nostalgică atunci când suntem preocupați în oraș, sau când suntem blocați în interior. Din fericire, nu este atât de greu să aducem exteriorul în apartamentul nostru. În cazul în care ți-ai trăit întreaga viață în oraș, atunci nu trebuie să îți fie rușine. Transformă-ți spațiul locuibil cu acest ghid „cum să” aduci natura în interiorul locuinței.

Natura este calmantă

Cu toții avem nevoie de o pauză de la viața de la oraș. Ar fi frumos să vedem altceva decât clădiri și oameni ocupați. Imaginează-te într-o pădure… sub copaci înalți, plimbându-te pe o potecă mică, nimic nu te poate deranja. Nu-ți poți imagina? Atârnă una dintre fototapetele noastre frumoase cu păduri în sufragerie, sau poate o poză cu un ocean calmant pentru a-ți odihni ochii.

Găsește tablourile perfecte cu natură!

Bine ai venit în Junglă

Animalele fac de asemenea parte din natură, cum și noi oamenii, facem parte. Să sperăm că nu ne vom distruge planeta prea curând… Există un sentiment misterios și plin de putere atunci când te uiți la aceste creaturi. Simți un sentiment minunat atunci când privești caii galopând, sau căprioarele prin pădure. Animalele văzute în oraș nu sunt chiar același lucru ca cele de la țară, sau cele din spații mai exotice. Atârnă un afiș cu animale pentru a vedea mai mult decât niște simpli porumbei care zboară la geamul tău.

Cumpără afișele noastre cu animale!

Transformă-ți apartamentul într-o cabană de weekend

Dacă îți este dor de cabana ta de weekend, sau dacă ai niște amintiri plăcute petrecând timpul la casa de la țară, avem niște trucuri pentru tine. Este greu să creezi o atmosferă rustică în locuința ta. Atârnă câteva semne din lemn! Materialele prime naturale precum lemnul pot adăuga acel sentiment călduros. Dacă adaugi și niște tablouri retro, ai posibilitatea de aduce sentimentul de epocă deseori întâlnit în casele de la țară. Chiar și câteva semne metalice pot face acest lucru.

Crează o atmosferă de cabană cu semne din lemn!

În final, cel mai important lucru de ținut minte este că și la oraș, nu ești prea îndepărtat de natura terapeutică. Nu uita să pornești în aventuri, dar până atunci, decorează-ți locuința ca într-o pădure din povești.Decorate your life!

Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2018 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite