We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: REDUCERE reducere - 70% ×

Inspirație: Living Coral Pantone® Culoarea anului 2019

28. 01. 2019

Institutul Pantone alege o culoare care reflectă esența acestui an. Acest lucru este făcut de experți care călătoresc în jurul lumii și redau situația socială. Prin urmare putem spune că decizia nu este deloc una întâmplătoare.

Culoarea aleasă exprimă energia de care societatea noastră are nevoie, iar în acest an, culoarea este  Living Coral (PANTONE 16-1546).


The Awakening of Flora by Martha Suherman (Exclusive Art Photo Collection)

Living Coral este nuanța care ar trebui să trezească gustul pentru viață, bucuria și optimismul. Să nu îți fie teamă să te înconjuri de această culoare nu doar sub formă de haine sau accesorii. Această nuanță îți dă o senzație de apartenență și îți reflectă starea de spirit. Las-o să iasă în evidență și pe pereții din casa ta.

Institutul Pantone a declarat pe site-ul oficial:

”Ca reacție la atacul tehnologiei digitale și la creșterea consumului de social media în viața de zi cu zi, căutăm experiențe autentice și imersive care permit conexiune și intimitate. Sociabilă și plină de viață, natura captivantă a culorii PANTONE 16-1546 Living Coral susține și încurajează activitățile plăcute. Simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism și căutări pline de bucurie, PANTONE 16-1546 Living Coral întruchipează dorința noastră pentru exprimare jucăușă.”

Dacă aducem culoarea Living Coral în viața noastră, vom decide și percepe mai bine grijile zilnice și le vom gestiona cu o pace mai mare și cu liniște. Dacă pui imagini în locuri precum în baie, în sufragerie sau în birou, va fi un pas mic, dar semnificativ către un an 2019 fericit.  🙂

Cappadocia by Selim Dervisoglu (Exclusive Art Photo Collection)

Mai multe imagini Living CoralDecorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:
E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2020 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top