Inspirație: Jocuri video populare

11. 10. 2016

Poate că sunteți jucători înrăiți, sau poate doriți să vă prefaceți că știți despre ce vorbesc prietenii voștrii, atunci când încep să bombăne despre jocurile lor preferate. În orice caz, ne aflăm aici pentru a vă ajuta în a afla mai multe despre trei serii de jocuri populare: Fallout, Call of Duty și Assassin’s Creed.

Fallout

Seria Fallout este un joc tip Role-playing cu o poveste setată în viitor, inspirată din paranoia nucleară creată în America după cel de-al Doilea Război Mondial. Primul joc Fallout a fost creat în anul 1997, iar de atunci au mai urmat patru jocuri oficiale din seria principală, acompaniate de alte jocuri adiționale tip spin-off.

Știați că vault boy, care face cu ochiul și ține degetul mare ridicat, face referire la o practică din anii 50? Elevii efectuau simulări în cazul unei explozii atomice și se ascundeau sub birouri. Un truc de siguranță predat a fost să ridici degetul mare de la mână și să îl îndrepți către explozie. Dacă explozia era mai mică decât degetul tău atunci te aflai la distanța „sigură” față de explozie.

Jocul include: Seria principală = Fallout (1997), Fallout 2 (1998), Fallout 3 (2008), Fallout: New Vegas (2010), Fallout 4 (2015); Jocuri tip Spin-off = Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (2001), Fallout: Brotherhood of Steel (2004), Fallout Shelter (2015)

Mai multă inspirație Fallout

Call of Duty

Jocul tip First Person Shooter a fost lansat în anul 2003 și de atunci a vândut peste 175 de milioane de copii până în 2015. Există și multe produse care fac parte din această franciză. Primele jocuri erau setate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după care s-au mutat în epoca modernă, în timpul Războiului Rece, sau chiar și mai mult în viitor.

Știați că? Okan Kaya din Australia a deținut recordul Mondial Guiness pentru cea mai lung maraton de gaming, unde a jucat 135 de ore și 50 de minute de Call of Duty în 2012! A fost depășit în anul 2015 de către Carrie Swidecki, care a jucat timp de 138 de ore Just Dance 2015.

Jocul include: Seria principală = Din al Doilea Război Mondial – Call of Duty (2003), Call of Duty 2 (2005), Call of Duty 3 (2006); Seria Modern Warfare (2007-2016); Seria Black Ops (2010-2015); Alte serii de jocuri – Call of Duty: Ghosts (2013), Call of Duty: Advanced Warfare (2014), Call of Duty: Infinite Warfare (2016)

Mai multă inspirație Call of Duty

Assassins Creed

Acest joc tip action-adventure este bazat pe evenimente reale din istoria mondială la care s-a adăugat vrajba ficțională dintre Asasini, care luptă pentru a păstra liberul arbitru și pentru pace, și Templieri, care luptă pentru pace prin control. Fiecare joc prezintă două povești care se întrepătrund, în diferite perioade de timp. Una dintre povești urmărește Asasinii și aventurile lor din trecut, în timp ce în cealaltă este vorba de o persoană din prezent, care trece prin experiențele Asasinilor din istorie, cu ajutorul aparatului denumit Animus, sau Helix.

Știați că? Aparatul Animus utilizat pe parcursul jocurilor, permite utilizatorului să își citească propria sa memorie genetică și să o proiecteze pe un ecran. Acest concept este inspirat din teoria filozofului Car Jung, teoria inconștienței colective, prin care se propune că anumite gânduri sau modele pot fi împărtășite de către minți inconștiente.

Jocul include: Seria principală = A treia Cruciadă – Assassin’s Creed (2007); Renașterea – Assassin’s Creed II (2009), Assassin’s Creed: Brotherhood (2010), Assassin’s Creed: Revelations (2010); Era Colonistă – Assassin’s Creed III (2012), Assassin’s Creed IV: Black Flag (2013), Assassin’s Creed Rogue (2014); Revoluția Franceză – Assassin’s Creed Unity (2012); Era Victoriană – Assassin’s Creed Syndicate (2012); și alte jocuri.

Mai multă inspirație Assassin’s Creed

Mai multe din colecția noastră de GamingNoi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!