Inspirație: Înviorează-ți pereții cu artă!

04. 12. 2017

Fie că ești un fan al artei moderne și al impresionalismului, fie că admiri pictorii Renașterii, vei reuși să îți decorezi camera rapid și cu ușurință cu picturile tale favorite. Ai deja o pictură pe gustul tău acasă, dar tot nu știi cum trebuie să fie poziționată pe perete? Atunci ar trebui să citești aceste sfaturi și vei știi cum trebuie să fie făcute lucrurile.

Înainte de a începe…

În primul rând, trebuie să te gândești bine la locul unde dorești să îți poziționezi pictura. Ceea ce este important este să știi dacă arta va fi de una singură, sau dacă face parte dintr-un grup – lângă o altă imagine. În orice caz, ar trebui să începi cu măsurarea întregului perete și să îți pui pe hârtie planul, sau să îl schițezi cu un creion direct pe perete. Ține minte întotdeauna că imaginile trebuie să fie atârnate la nivelul ochilor tăi astfel încât să nu trebuiască să îți îndoi capul atunci când te uiți la acestea. Ai un asistent de încredere? Atunci roagă-l să țină poza pe perete, în timp ce o privești de la o distanță mai mare și vei reuși să alegi poziția unde va arăta cel mai bine.

Cum poți atârna imaginile în grup?

  • Atârnă imaginea cea mai mare în mijloc și înconjoar-o cu cele mai mici.

  • Picturile de aceeași mărime ar trebui să fie una lângă alta, la aceeași înălțime

  • Poți atârna imaginile de mărimi diferite, una lângă alta, pentru a evada din modelul standard și monoton

  • În cazul în care ai disponibile mai multe poze, de mărimi diferite, poți încerca să le poziționezi într-un dreptunghi sau sub forma unei alte figuri, la alegere.

Metodele prin care poți atârna o imagine pe perete, te așteaptă în mai multe detalii la următorul articol „Cum să: Atârni sau să înrămezi afișul favorit” .

Alege-ți arta  

 

Mihai

I have three passions: learning something new everyday, writing and acting creatively. That is why I chose a path of a Graphic Designer, Web Developer and Animator.

www.linkedin.com/in/mihai-calin-11a0317a/Noi, ca Europosters ne mândrim că din 1991 suntem unul din cei mai vânzători de pe piața europeană.

Avem cea mai variata selecție de bunuri și servicii în vânzare de afișe, postere, fotografii, expediere vederi și înrămare.

Constant selecționam pentru tine cele frumoase ilustrații, tablouri, imagini și fotografii din lume.

© 1999 - 2017 Europosters Toate drepturile rezervate
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Acest site foloseste cookie-uri oentru a va asigura ca obtineti cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii Sunt de acord ×

CUMPĂRĂ 3+1 GRATIS

Poți comanda 4 din afișele disponibile pe site-ul nostru și vei plăti doar 3!

Această ofertă specială va apărea automat în cadrul coșului de cumpărături, unde prețul pentru unul dintre afișe va fi scăzut din totalul celor 4 – afișul cu prețul cel mai mic va fi scăzut din total. Oferta specială de cumpără 3+1 Gratis este valabilă de asemenea, atunci când cumpărați 8 sau 12 produse. Veți primi 6+2 sau 12+4 GRATIS.

Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică pentru:

Nu uitați: Oferta cumpără 3+1 GRATIS se aplică produselor menționate mai sus, chiar dacă acestea sunt la reducere.

Această ofertă nu se aplică: Fototapeturi, insignelor, suporturilor pentru cărți, semne metalice, căni, ochelari de soare, calendare, brelocuri, acțibilde, stickere, brățări, magneți, tatuaje, suport pentru telefon, ceasuri, termometre, suport de carduri, papetărie, picturi (artă pe sticlă, artă montată, artă pe lemn) și imprimeurile de fotografii personale.

Dacă această ofertă nu se activează automat din coșul de cumpărături, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email info@europosters.eu sau ne puteți suna la +420 777 33 44 55.

Top
Înrămare Înrămare Înrămare de mare calitate, studioul on-line de înrămare
100% clienți satisfăcuți 100% clienți satisfăcuți Suntem un magazin apreciat de clienți.
Toate produsele sunt pe stoc Toate produsele sunt pe stoc avem depozitele noastre proprii și expediem în termen de 24 de ore
3 + 1 gratis 3 + 1 gratis Fiecare al patrulea poster îl primiți gratuit
Program de loialitate Program de loialitate Economisește 10% la fiecare comandă efectuată!
MysticCase MysticCase Cadouri neobișnuite