We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: CĂLĂTORII reducere -20 % ×

Inspirație: fotografii și picturi pe pânză

29. 08. 2019

Îți plac fotografiile frumoase care te fascinează, dar în același timp nu ai găsit un model de calitate pe pânză? Soluția perfectă este să imprimi teme pe pânză. Vezi oferta noastră de reproduceri ale pictorilor și fotografilor faimoși. Datorită unei selecții variate, poți alege o imagine pentru orice tip de interior. Alege modelul preferat și combină-l cu rafinamentul artei pe pânză.

Inspirație: reproduceri ale pictorilor faimoși

Dacă ești fan al pictorilor celebri precum Claude Monet, Vincent van Gogh sau Salvador Dali, poți alege cele mai faimoase picturi și să le imprimi direct pe pânză. Vei fi fericit și nu te va costa le fel de mult precum originalul.

Vrei o fotografie sau un tablou pe pânză?

Vrei o fotografie sau un tablou pe pânză și nu știi cum să faci? Este atât de simplu la noi! O poți realiza în câțiva pași! Imprimăm pe un cadru din lemn perfect întins cu cea mai recentă tehnologie de imprimare de înaltă rezoluție. Folosim pânză de calitate cu o greutate de 260g/m2. Dar care este tehnica?

  1. Alege modelul pe care dorești să îl imprimi pe pânză
  2. Poți alege din colecția noastră
  3. Sau poți face un cadou și să imprimi propriile fotografii sau desene
  4. În acest caz, trebuie să selectezi mărimea și să uploadezi fotografia direct pe site-ul nostru
  5. Pune comanda în coș și trimite-o la noi. Noi o vom prelua și vom imprima imediat. Întotdeauna încercăm să trimitem comenzile cât mai repede.

Tehnica imprimării pe pânză

O selecție de picturi pe pânză

Fie că îți plac filmele, peisajele naturale sau imaginile abstracte, vei găsi multe modele. Picturile sunt potrivite oricărui interior. Poți face mediul mai plăcut nu doar în casa ta, dar și la birou sau restaurant.


Sper colecția de picturi pe pânză

Tags: Decor


Decorate your life!

Începând cu anul 1999, Europosters a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete și artă murală. În prezent, colaborăm cu artiști, fotografi și graficieni din toată Europa. În oferta noastră, poți găsi cele mai frumoase picturi celebre, precum și opere de artă noi aparținând artiștilor contemporani. Suntem bucuroși să imprimăm și pozele personale și, la cererea ta, vom pune imprimările în rame de înaltă calitate. Ne place mult designul interior, totuși, nu uităm nici de iubitorii de muzică sau jocuri video pentru care ne mărim în permanență oferta cu postere, căni, tricouri, figurine de colecție și alte produse și cadouri cu licență.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2021 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Acest site folosește cookies. Dacă vei continua să ne folosești serviciile, presupunem că ești de acord cu utilizarea lor. Mai multe informatii Sunt de acord ×
Top