We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Descoperă cele mai bune oferte din această săptămână: FANTEZIE & SCI-FI reducere -40 % ×

Inspirație – Elemente în interior – FENG SHUI

25. 09. 2019

Elementele sunt mâna dreaptă a Mamei Natură. Nu degeaba sunt considerate cele mai puternice. În interior nu trebuie să îți faci griji, din contră. Combinația lor va aduce armonie în casa ta și va crea o atmosferă grozavă. Fiecare element are propria semnificație în designul interior.

INSPIRAȚIE: ELEMENTUL APA

Apa este singurul element care poate lua diverse forme. Deși se manifestă sub formă de gheață, zăpadă sau lichid, nu va înceta niciodată să își demonstreze puterea. Apa ne poate calma și crea armonie, dar în același timp ne câștigă și respectul. 

Totuși, apa ar trebui folosită corespunzător în interior deoarece deși se spune că are culoarea banilor și a sănătății, are și o culoare rece și folosită în exces, poate da senzația de răceală în interior. Culoarea albastră și elementul apa te face să meditezi, prin urmare este ideal pentru birouri deoarece ajută la concentrare. 

Spre colecția Elementul Apa

INSPIRAȚIE – ELEMENTELE AER ȘI PĂMÂNT

Calitatea aerului este unul dintre subiectele globale. Și pe bună dreptate. Atomii aerului sunt peste tot în jurul nostru și afectează starea și comportamentul omului de zi cu zi. Casa noastră ar trebui protejată în ceea ce privește calitatea aerului. Dă fotografiilor o atmosferă de aer proaspăt și combină-le cu dispozitive de purificare ale aerului. Vei vedea că te vei bucura și mai mult de străzile pline de ceață. 

Decorează-ți casa cu postere cu pământ, fototapete sau imagini. Lasă-te purtat de fotografii care captează frumusețea și diversitatea acestui element nestăpânit. Pământul este redat în culori liniștite, de la bej la cărămiziu. Acestea dau o impresie relaxantă în interior și ajută la îmbunătățirea digestiei. Poți folosi acest element și culorile sale în sufragerie sau bucătărie


Spre colecția Elementul Aer

INSPIRAȚIE: ELEMENTUL FOC

Focul este una dintre cele mai importante descoperiri ale omenirii cu puteri de nestăpânit, care a devenit o necesitate în viața de zi cu zi. Când se produce un foc mai mare, de obicei este greu de oprit. Este păcat faptul că înainte a fost considerat ca fiind unul dintre cele mai importante elemente pentru supraviețuire, iar în ziua de azi a devenit atât de evident. Dar cum incluzi focul în interior?

Șemineul nu este singura opțiune. Focul poate fi exprimat și prin pictură, imagini murale sau postere. Cu toate acestea, roșul și nuanțele sale care exprimă focul trebuie tratate corespunzător în interior precum un condiment.

Spre colecția de ElementeEuroposters – Decorate your life

Din anul 1999, Europosters este unul dintre cei mai mari furnizori de postere, fototapete, artă murală și produse licențiate din Cehia precum și din toată Europa. Oferim o selecție vastă de postere cu filme, jocuri sau sporturi, de toate dimensiunile, precum și o selecție variată de cadouri originale pentru fanii adevărați Star Wars, Harry Potter, de benzi desenate sau ai întregii familii Warner Bros. Știm că figurinele, puzzle-urile, cănile și hainele sunt cele mai bune cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau interese. Dar dacă ești fan al designului interior, atunci te afli în locul potrivit! Imprimăm zilnic fototapete, ilustrații, fotografii și reproduceri de artă și le livrăm în peste 25 de țări pentru a ne face clienții fericiți.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (doar în engleză)

Luni – Vineri ǀ  8:00 – 15:00

 

© 1999 - 2022 Europosters. Toate drepturile rezervate.

Top